Ciğeroğlu, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Ciğeroğlu, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ciğeroğlu, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nin eski belediye başkanlarından olan ve 73 yaşında vefat eden Bülent Ciğeroğlu, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

14.08.2015 16:21

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nin eski belediye başkanlarından olan ve 73 yaşında vefat eden Bülent Ciğeroğlu, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Ciğeroğlu, 3 yıl önce yaşamını yitiren eşi Müjgan Ciğeroğlu'nun Suyolu Kabristanı'ndaki mezarının yanına defnedildi.

1989- 1994 yılları arasında SHP'den Akhisar Belediye Başkanlığı yapan Bülent Ciğeroğlu, bir süredir kanser nedeniyle tedavi gördüğü Özel Doğuş Hastanesi'nde, dün saat 13.30 sıralarında yaşamını yitirdi. İki çocuk, üç torun sahibi Ciğeroğlu için bugün öğle vakti Akhisar Yeni Gülruh Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Ciğeroğlu'nun çocukları Ömer Ciğeroğlu ve Özlem Şahin, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, CHP Manisa millletvekilleri Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halil Memiş, AK Partili Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Keskinoğlu, Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu, Ciğeroğlu'nun yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede oğlu Ömer Ciğeroğlu taziyeleri kabul etti. Cumanın ardından kılınan namaz sonrası Cigeroğlu'nun bir süre omuzlarda taşınan cenazesi Suyolu Kabristanı'na götürülüp, eşi Müjgan Ciğeroğlu'nun mezarı yanında  toprağa verildi.

1989- 1994 arasında SHP'den Akhisar belediye başkanı seçilen ve daha sonra CHP'ye geçen Bülent Ciğeroğlu, 1994 ve 1999'da CHP'den, 2009 yılında DSP'den belediye başkan adayı olmuş, seçilememişti. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ciğeroğlu, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement