Çukurca'da Şehit Olan Pilot Üsteğmen Şahan'ın Uşak'taki Babaevine Acı Haber Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Çukurca'da Şehit Olan Pilot Üsteğmen Şahan'ın Uşak'taki Babaevine Acı Haber Ulaştı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit evinden görüntüler Şehit'in baba evine bayrak asılması Pilot Üsteğmen Müjdat Kerim Şahan'ın babası Süleyman Şahan'ın eve gelişi Çukurca'daki çatışma Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışmaya müdahale için bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Üsteğmen Şahan'ın Uşak'taki babaevine acı haber ulaştı Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışmaya müdahale için bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerim Şahan'ın, Uşak'ta yaşayan anne ve babasına acı haber verildi.

13.05.2016 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit evinden görüntüler

Şehit'in baba evine bayrak asılması

Pilot Üsteğmen Müjdat Kerim Şahan'ın babası Süleyman Şahan'ın eve gelişi

Çukurca'daki çatışma

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışmaya müdahale için bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Üsteğmen Şahan'ın Uşak'taki babaevine acı haber ulaştı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışmaya müdahale için bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerim Şahan'ın, Uşak'ta yaşayan anne ve babasına acı haber verildi.

Askeri yetkililer ve sağlık ekibinden oluşan heyet, anne Şükran ve baba Süleyman Şahan'ın, Kemal Öz Mahallesi İzzet Çalışlar Caddesi'ndeki evlerine giderek, oğullarının şehadet haberini verdi.

Şehadet haberinin ardından şehit pilotun babaevi ile caddedeki evlere Türk bayrakları asıldı. Ailenin yakınları ve komşuları, taziye için şehidin baba ocağına akın etti.

Uşak Valisi Ahmet Okur, AK Parti Uşak Milletvekilleri Alim Tunç ve Mehmet Altay, Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Müftüsü Fuat Altındaş da aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Ailenin iki çocuğundan Müjdat Kerim Şahan'ın Ankara'da görev yaptığı, 1,5 yıl önce öğretmen Betül Şahan'la evlendiği, çiftin 6 aylık kızlarının olduğu öğrenildi.

Çukurca\'da Şehit Olan Pilot Üsteğmen Şahan\'ın Uşak\'taki Babaevine Acı Haber Ulaştı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çukurca'da Şehit Olan Pilot Üsteğmen Şahan'ın Uşak'taki Babaevine Acı Haber Ulaştı - Son Dakika


Advertisement