Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te Meydana Gelen Terör Saldırısına İlişkin, "Bir Kez... - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te Meydana Gelen Terör Saldırısına İlişkin, "Bir Kez...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısına ilişkin, "Bir kez daha altını c¸izerek belirtmek istiyorum ki, u¨lkemiz ve milletimiz ic¸in 15 Temmuz silahlı darbe giris¸iminin ve o gece kaybettigˆimiz 240 vatandas¸ımızın faili FETO¨'yle, sadece son bir ayda asker, polis ve ko¨y korucularından olus¸an 70 gu¨venlik go¨revlimizin katili PKK'yla, Gaziantep saldırısının muhtemel faili DAI·S¸ arasında hic¸bir fark yoktur.

21.08.2016 03:24

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısına ilişkin, "Bir kez daha altını c¸izerek belirtmek istiyorum ki, u¨lkemiz ve milletimiz ic¸in 15 Temmuz silahlı darbe giris¸iminin ve o gece kaybettigˆimiz 240 vatandas¸ımızın faili FETO¨'yle, sadece son bir ayda asker, polis ve ko¨y korucularından olus¸an 70 gu¨venlik go¨revlimizin katili PKK'yla, Gaziantep saldırısının muhtemel faili DAI·S¸ arasında hic¸bir fark yoktur. Bu o¨rgu¨tleri u¨lkemizin ve milletimizin u¨zerine saldırtanlara mesajımız yine aynıdır, bas¸aramayacaksınız! Tu¨rkiye'de ezanları susturmaya, bayragˆı indirmeye, vatanımızı bo¨lmeye, milletimizi parc¸alamaya, bu eli kanlı o¨rgu¨tlerin ve arkalarındaki gu¨c¸lerin, nefesi de takati de yetmeyecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te Meydana Gelen Terör Saldırısına İlişkin, 'Bir Kez... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement