Uyuyan baloncuya yapılan alevli şaka, az kalsın ölümüne sebep oluyordu - Son Dakika
Güncel

Uyuyan baloncuya yapılan alevli şaka, az kalsın ölümüne sebep oluyordu

Filipinler'de bir grup genç, yol kenarında uyuyan baloncunun helyumla dolu balonlarını yakarak şaka yapmak istedi, alevler arasında kalan baloncu hayatını zor kurtardı.

17.02.2020 14:33  Güncelleme: 16:56

Filipinler'de bir grup genç, yol kenarında uyuyan baloncunun balonlarını yaktı. Kısa sürede tüm balonlar alev alırken, son anda uyanan baloncu ise yola kendini atarak yanmaktan kurtuldu. Yakalanan gençler 'şaka için yaptık' diye kendilerini savundu.

SANİYELER İÇİNDE ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Filipinler'in başkenti Manila'da Pandacan bölgesinde meydana gelen olayda, 29 yaşındaki Oliver Rosales isimli baloncu yol kenarında uyuduğu sırada yanına gelen 3 genç, içi yanıcı gazla dolu olan balonlardan birini ateşe verdi. Yangın diğerlerine de sıçrayınca saniyeler içinde alev topu oluştu.

SON ANDA KURTULDU

Durumu fark eden baloncu ise son anda bir hamle ile bulunduğu yerden kalktı ve kendisini yola attı. Yanmaktan saniyeler ile kurtulan adamın vücudunda ufak yanıklar oluştuğu belirtildi.

ŞAKA İÇİN YAPMIŞLAR

Yerel medya yakalanan gençlerin bunu şaka için yaptıklarını söylediklerini; gençlerin ailelerinin ise zararı ve Rosales'in hastane masraflarını ödediklerini duyurdu.

Uyuyan baloncuya yapılan alevli şaka, az kalsın ölümüne sebep oluyordu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuyan baloncuya yapılan alevli şaka, az kalsın ölümüne sebep oluyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement