Diyarbakır'da Şehit Polis Olayıyla İlgili 7 Kişi Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Şehit Polis Olayıyla İlgili 7 Kişi Gözaltında

Diyarbakır'da polis memuru Ali Kızıloğlu'nun şehit edilmesi olayıyla ilgili açılan soruşturma kapsamında 7 kişi gözaltına alındı.

28.08.2014 12:40  Güncelleme: 17:09

Diyarbakır'da evinin önünde kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısında şehit olan polis memuru Ali Kızıloğlu soruşturmasıyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah operasyon başlattı. Operasyon kapsamında Diyarbakır'da belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı ve 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alındığı öğrenildi.

EVİNİN ÖNÜNDE ŞEHİT EDİLDİ

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nden geçici olarak İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevlendirilen Ali Kızıloğlu, evinin önünde henüz kimliği bilinmeyen bir kişinin tabancasından çıkan kurşunlara hedef oldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 3 kurşunla ağır yaralanan Kızıloğlu, olay yerine çağrılan ambulans Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan Ali Kızıloğlu kurtarılamayınca şehit oldu.

ANNESİ SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Şehit polis memuru Ali Kızıloğlu'nun Hatay'ın Kırıkhan ilçesi Karataş Mahallesi'ndeki yaşayan annesi Suna Kızıloğlu, oğlunun 2 yıl önce göreve başladığını söyleyerek, "Ciğerim yanıyor, terör artık bitsin, yeter. Oğlum görevi çok seviyordu. Babasını iki yıl önce kaybetti, ben onu çok seviyordum." şeklinde konuşarak sinir krizi geçirmişti.

ŞEHİT OSMAN BAL SORUŞTURMASI

Bu arada Diyarbakır'da geçen pazartesi günü polis memuru Osman Bal'ın şehit edilmesiyle ilgili soruşturmanın da sürdüğü, ancak bu olayla ilgili henüz kimsenin gözaltına alınmadığı belirtildi.

Diyarbakır\'da Şehit Polis Olayıyla İlgili 7 Kişi Gözaltında
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Şehit Polis Olayıyla İlgili 7 Kişi Gözaltında - Son Dakika


Advertisement