Edirne Pol-Net Çöktü, Gümrüklerde Işlemler Durdu - Son Dakika
Güncel

Edirne Pol-Net Çöktü, Gümrüklerde Işlemler Durdu

Edirne Pol-Net Çöktü, Gümrüklerde Işlemler Durdu

Pol-NET çöktü, gümrüklerde işlemler durduEmniyet Genel Müdürlüğü'nün kullandığı POL-NET bilgisayar sisteminde saat 19.00 sıralarında başlayan teknik arıza nedeniyle tüm gümrüklerde giriş-çıkış işlemleri durdu.

26.10.2016 22:49

Pol-NET çöktü, gümrüklerde işlemler durdu

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kullandığı POL-NET bilgisayar sisteminde saat 19.00 sıralarında başlayan teknik arıza nedeniyle tüm gümrüklerde giriş-çıkış işlemleri durdu. Kapıkule'den Türkiye'ye giriş yapmak isteyen çok sayıda araç uzun kuyruklar oluşturarak arızanın giderilmesini bekliyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kullandığı POL-NET bilişim sistemi saat 19.00 sıralarında arıza yapması nedeniyle tüm gümrük kapılarında pasaport kontrol işlemleri yapılamıyor. Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Türkiye'den Avrupa'ya çift yönlü giriş ve çıkış yapılamıyor. Arıza nedeniyle Kapıkule gümrük sahasında giriş yapmak isteyen çok sayıda araç, 'veri tabanı'nda meydana gelen arızanın giderilmesini bekliyor. Arıza nedeniyle Hamzabeyli, İpsala ve Pazarkule Gümrük Kapıları'nda da işlem yapılamıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne Pol-Net Çöktü, Gümrüklerde Işlemler Durdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement