Ege'de "IV. Et ürünleri çalıştayı" - Son Dakika
Güncel

Ege'de "IV. Et ürünleri çalıştayı"

Ege Üniversitesinde 'Et Ürünleri Üretiminde Yenilikçi Yaklaşımlar' mottosuyla "IV. Et Ürünleri Çalıştayı" gerçekleştirilecek.

30.01.2020 13:41

Çalıştayda; fonksiyonel et ürünleri, et ürünlerinde katkı maddeleri, yeni üretim ve ambalajlama teknolojileri, güncel endüstriyel uygulamalar, işlenmiş et ürünleri kalitesi, beslenme ve sağlık, et ürünleri ve gastronomi, ürün güvenliği ve güvencesi ile yasal düzenlemeler ele alınacak.

Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü ev sahipliğinde yapılacak olan çalıştay 25- 27 Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak. Bilim Kurulunda, Türkiye'nin birçok üniversitesinden çok sayıda akademisyenin yer aldığı çalıştayın başkanlığını Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meltem Serdaroğlu yapacak.

Onur kurulunda Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yıldız, Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Figen Ertekin'in bulunduğu çalıştayın konuları arasında "Fonksiyonel et ürünleri", "Et ürünlerinde katkı maddeleri", "İşlenmiş et ürünleri kalitesi" ve "Et ürünleri, beslenme ve sağlık" gibi başlıklar yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ege'de 'IV. Et ürünleri çalıştayı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement