Elazığ Bulduğu Cismi Götürdüğü Evde Patladı 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Elazığ Bulduğu Cismi Götürdüğü Evde Patladı 3 Yaralı

Elazığ Bulduğu Cismi Götürdüğü Evde Patladı 3 Yaralı

Bulduğu cismi götürdüğü evde patladı: 3 yaralıELAZIĞ'ın Arıcak İlçesi Bükardı Beldesi'nde hayvan otlatana 12 yaşındaki Azime Yazar, arazide bulduğu bir poşeti götürdüğü evde açılmasıyla birlikte patlama meydana geldi.

30.07.2016 17:28

Bulduğu cismi götürdüğü evde patladı: 3 yaralı

ELAZIĞ'ın Arıcak İlçesi Bükardı Beldesi'nde hayvan otlatana 12 yaşındaki Azime Yazar, arazide bulduğu bir poşeti götürdüğü evde açılmasıyla birlikte patlama meydana geldi. Patlamada Azime Yazar ile amcası 19 yaşındaki Ahmet Yazar ile kuzeni 4 yaşındaki Zilan Yazar yaralandı.

Bükardı Beldesi'nde hayvan otlatmaya giden Azime Yazar, içinde toz bulunan bir poşet bulup amcasının evine götürdü. Poşetin içinde ne olduğunu merak eden amca Ahmet Yazar'ın açmasıyla birlikte patlama meydana gelirken, evde de yangın çıktı. Patlamada

Azime Yazar, Ahmet Yazar ve Zilan Yazar, yanarak yaralandılar. Evdeki yangın da komşular tarafından söndürüldü. Yaralıları Bükardı Belediye Başkanı Hüseyin Aşmaz, kendi otomobiliyle Arıcak İlçesi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilerek, tedavi altına alındı. Yaralılardan Zilan Yazar'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bükardı, Belediye başkanı Hüseyin Aşmaz, patlama olunca kendisinin çağırıldığını ve olay yerine gittiğini belirterek, "İki kişiyi dışarı çıkarmışlardı, vücutlarında yanıklar vardı. Sorduğumda, çocuğun hayvanları otlatmaya gittiği yerde bir poşet bulup eve getirdiğini ve evde amcasının ağzında sigara varken, poşeti açmasıyla patlama meydana gelmiş. Patlamada evdeki perdeler tutuşmuş. Yaralı aracıma alıp hastaneye götürdüm" dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, hastaneye giderek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı. Güvenlik güçleri patlamayla ilgili soruşturmaya sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ Bulduğu Cismi Götürdüğü Evde Patladı 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement