Elazığ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Elazığ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bekliyor

Elazığ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün yapacağı ziyaret öncesinde Elazığ'da yoğun hazırlıklar yapıldı.

18.02.2017 10:52

Elazığ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün yapacağı ziyaret öncesinde Elazığ'da yoğun hazırlıklar yapıldı. İl merkezi ve yollarda geniş güvenlik önlemleri alınırken, havadan helikopterlerle de güvenlik önlemi alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş ziyaretinin ardından bugün Elazığ'a gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Elazığ İstasyon Meydanı'nda saat 11.00'da halka hitap ederek, toplu açılış törenine katılması bekleniyor. Erdoğan'ın gelişi öncesinde Elazığ'ın giriş, çıkış ve şehir merkezi bayraklarla donatıldı.Çevre illerden takviye jandarma ve polislerin geldiği Elazığ'da geniş güvenlik önlemleri alındı. Şehir genelinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, Erdoğan'ın konvoyunun geçeceği güzergah barikatlarla trafiğe kapatıldı. Yaklaşık 2 bin 500 güvenlik görevlisinin görev yaptığı Elazığ'da Erdoğan'ın geçiş güzergahındaki yüksek noktalara da keskin nişancı özel harekat timleri yerleştirildi. Erdoğan'ın katılacağı açılış törenine çevre illerden de katılımcıların gelmeye başladığı görülürken, 2 helikopterin de güvenlik önlemleri kapsamında havadan önlemleri kontrol ettiği görüldü. Elazığ'ın giriş ve çıkışında kontrol noktaları oluşturulurken, jandarma ekiplerinin de takviye olarak güvenlik önlemi aldığı belirtildi.

Elazığ Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ı Bekliyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement