Erdal Erdal'dan Böbrek Hastası Dilan'a Jeneratör Yardımı - Son Dakika
Güncel

Erdal Erdal'dan Böbrek Hastası Dilan'a Jeneratör Yardımı

Erdal Erdal\'dan Böbrek Hastası Dilan\'a Jeneratör Yardımı

Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal, diyaliz makinasına bağlı Dilan Buyruk'a jeneratör yardımı yaptı.

18.07.2012 15:17

Uzun zamandan beridir böbrek hastası olan Dilan Buyruk, diyaliz makinasına bağlı olarak yaşıyordu. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşayan Buyruk ailesinin evinde sürekli elektrik kesintisi yaşanıyordu ve bu da Dilan'ın bağlı olduğu diyaliz makinasının çalışmasını engelliyordu. Dilan'ın böbrek nakli olana kadar diyaliz makinesına bağlı kalması gerekiyordu. Fakat sık sık elektrik kesintisinin olması Dilan'ın yaşamını daha da zorlaştırıyordu.

Buyruk ailesi jeneratör yardımı için birkaç yere başvurup geri dönüş alamayınca çözümü Ak Parti bağlar ilçe başkanlığına iletmekte buldular.

Erdal "En Kısa Zamanda Jeneratör Sağlanacaktır."

Buyruk ailesi Ak Parti Bağlar İlçe Başkanlığı Sosyal İşler Başkanı Ayfer Koç'a gelip jeneratör ihtiyaçlarını belirttiler. Koç Jeneratör İhtiyacının giderilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtip konuyu Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal'a taşıdılar. Erdal, Dilan Kızımızın Jeneratör İhtiyacının karşılanacağını belirtti. Çok geçmeden Erdal, küçük Dilan'a verdiği jeneratör sözünü yerine getirip yeni bir jeneratör temin etti. Ayrıca Buyruk ailesinin sosyal yardıma ihtiyacı olduğunu bildiği için sosyal yardımda da bulundu.

Erdal "Her Zaman İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Olacağız"

Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal, daha önce yaptığı çalışmalar ve yardımlardan dolayı da medya ve halk tarafından da tanınıyor. Tüm teşkilatı ile omuz omuza çalışıp bağlar halkına hizmet veren Erdal, "Biz Her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız. Bu uğurda Allah yar ve yardımcımız olsun." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erdal Erdal'dan Böbrek Hastası Dilan'a Jeneratör Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement