Erdoğan'dan Trump'a: Senin Her Yerin Güç Olsa Ne Olacak! - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Trump'a: Senin Her Yerin Güç Olsa Ne Olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Filistinlilere yönelik zulmünden bahsederken "Ey Trump bu zulmü görüp dünyanın en güçlüsü benim diyorsun, senin her yerin güç olsa ne olacak" diyerek ABD Başkanı'na tepki gösterdi.

17.12.2017 16:59  Güncelleme: 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresine katılmak için gittiği Karaman'da partililerine seslenerek Ortadoğu'daki olaylara değindi.

ERDOĞAN'DAN TRUMP'A: SENİN HER YERİN GÜÇLÜ OLSA NE OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrailli askerlerin, Filistinli gençlere yaptığı şiddetin fotoğraflarını göstererek ABD Başkanı Donald Trump'a tepki gösterdi. Erdoğan şöyle konuştu:

İşte İsrail bu, ey Amerika, ey Trump, sen şu kafeslerin içindeki çocukları görmedin mi? Bunları göre göre ondan sonra da 'dünyanın en güçlü devleti benim' ya senin her yerin güçlü olsa ne olacak.

"AMERİKA'NIN 16 BİNİN ÜZERİNDE NÜKLEER BAŞLIKLI SİLAHI VAR"

Elinizde nükleer başlıklı silahlar var. Şu anda Amerika, tüm dünyaya ne diyor, nükleer başlıklı silahınız olmayacak. Senin elinde 16 bini aşkın nükleer başlıklı silahın var. Senin silahın ne olacak.

"ÖNÜMÜZDE İKİ YOL VAR, BİZ BOYUN EĞMEYİ DEĞİL MÜCADELEYİ SEÇTİK"

Sen diyorsun ki dünyaya, 'silahlar olmayacak, gömün yok' edin. Peki seninkiler ne olacak? Adalet, bu mu adalet. Onun için kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Ülkemizin önünde iki yol var. Ya boyun eğeceğiz ya mücadele edeceğiz. Biz 40 yıllık siyasi hayatımızın her döneminde olduğu gibi bugün de mücadeleyi seçtik.

Erdoğan\'dan Trump\'a: Senin Her Yerin Güç Olsa Ne Olacak!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Trump'a: Senin Her Yerin Güç Olsa Ne Olacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement