Erdoğan'dan Tartışmalara Neden Olan Bütçeye Onay - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Tartışmalara Neden Olan Bütçeye Onay

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmeleriyle Meclis'te vekiller arasında büyük gerginliğe neden olan ve Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu'nu birbirine düşüren Bütçe Kanunu'nu onayladı.

24.12.2014 21:21  Güncelleme: 21:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşmeleri Genel Kurul'da yaklaşık 10 gündür süren iktidar ve muhalafet partilerinin vekilleri arasında tartışmalara yol açan Bütçe Kanunu'nu onayladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu'nu da onayladı.

Bütçe Kanunu, alt komisyonlarla beraber yaklaşık olarak 60 gündür görüşülüyor ve sık sık tartışmalarla gündeme geliyordu.

Hatırlanacağı üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu, bütçe görüşmelerinde söz almış ve Kılıçdaroğlu'nun Suriye eleştirisine "Siz darbecisiniz" demişti ve olay gündeme bomba gibi düşmüştü.

Erdoğan\'dan Tartışmalara Neden Olan Bütçeye Onay
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Tartışmalara Neden Olan Bütçeye Onay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Öztürk: Darbeyi yapan asker darbe yapıldığında aynı derecede madur olan CHP ama darbeci olan yine CHP :)) pes. Gerçi siz yalan konusunda Nirvana ya ulaşmışsınız. Hükümet'in hangi Yasası Cumhurbaşkana gitti de geri döndü ki ? Adam hala kendini parti içinde sanıyor. 17 0 Yanıtla
  • karaali: biz bitik ülke olacağız artık bunu anlayın artık. inşaaat rant betondan başka yapılan birşey yok. yapılan birşeyler varsa ab için yatırım . belli normlar çünkü. standart olmalı . hava atıyor ya avrupa bir silsin türkiyeyi de göreyim. havası bize. kıçlarından ayrılamaz. hava serbest. 7 1 Yanıtla

Advertisement