Erdoğan Genç Meclis'te İncelemeler Yaptı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Genç Meclis'te İncelemeler Yaptı

Erdoğan Genç Meclis\'te İncelemeler Yaptı

Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan gençlere yönelik birde değerlendirme konuşması yaptı.

03.01.2012 15:34

GKV Genç Meclis'in çalışmalarını yakından incelemek üzere ziyaret eden Ak parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan gençler karşısında çok duygulandığını ifade ederek "Gençlerimizin ülke sorunlarıyla ilgilenmeleri ve sorunlara çözüm üretme çabaları gelecekle ilgili umutlarımı güçlendirdiği gibi geleceği yaşayacak ve yaşatacak olan yeni nesillerimizin artık daha bilinçli ve daha donanımlı yetiştiğini görmek mutluluk vericidir" dedi.

Türkiye ve dünya gündemindeki birçok soru ve sorunun masaya yatıran GKV Genç Meclisi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan mecliste görev alan öğrencileri ve kabine üyelerini kutlayarak uzun uzun sohbet etti. GKV Özel Liseleri, Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi, Gaziantep Anadolu Lisesi, Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi, Sabahattin Zaimoğlu Sosyal Bilimler Lisesi, Mehmet Api İletişim Adalet Anadolu Meslek Lisesi ve Akınal Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 90 üyeli GKV Genç Meclisi ziyaret eden Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan gençlere yönelik birde değerlendirme konuşması yaptı.

Erdoğan konuşmasında "Gençlerimizin ülke sorunlarıyla ilgilenmesi, gelecekle ilgili yeni kararlar alınmasında etkin rol oynama düşünceleri ve bugün içerisinde bulunduğumuz bu meclis beni gerçekten çok duygulandırmıştır. Gördüğün kadarıyla TBMM'nin mini bir modeli oluşturulmuş, Meclis başkanından divanına kadar, kabinesinden milletvekillerine kadar bütün organlara yer verilmiş, yasama ve yürütme organları güzel çalışan bir meclis modeli oluşturulmuş. Milli Eğitim Bakanlığımızın bu konuda okullarda uyguladığı Okul Öğrenci Meclislerinin ne kadar faydalı, ne kadar anlamlı olduğunu burada bir kez daha anlıyorum. GKV Özel Okullarının yarım asırlık eğitime katkıları, ülkemize ve kalkınmaya verdiği destek asla inkâr edilemez. Gençlerimizi geleceğe hazırlarken demokrasinin nasıl işlerliğinin öğretilmesinde bu tür meclislerin yeri ve önemi büyüktür. Sizleri yürekten kutluyorum. Yaşadığınız ülkeye sahip çıkın, ülkenizi iyi tanıyın, ülkenizi tanırken ülkenizin çevresindeki gelişmeleri, dünyadaki gelişmeleri yeni oluşumları, bilimsel ve teknolojik gelişimleri de bütün ayrıntılarıyla inceleyin.

İnceleyin ve öğrenin ki gelecekte sizler bu ülkenin asil yöneticileri, asil idarecileri olacaksınız. Hepinizi yürekten kutluyorum. GKV Genç Meclisin bundan sonraki çalışmalarında gerekli her türlü desteği vereceğim. Özellikle Ankara ayağında meclisinizden çıkacak yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili hazırlayacağınız öneri niteliğindeki maddeleri ilgili birimlere ileteceğim" dedi. Genç Meclis çalışmalarını yerinde denetleyen Erdoğan daha sonra idareci öğretmen ve meclis üyeleriyle hazıra fotoğraf çektirdi. Günün anısına GKV Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'a bir plaket verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erdoğan Genç Meclis'te İncelemeler Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement