Eski manken Tuğçe Kazaz'dan dikkat çeken Canan Kaftancıoğlu paylaşımı - Son Dakika
Güncel

Eski manken Tuğçe Kazaz'dan dikkat çeken Canan Kaftancıoğlu paylaşımı

Siyasi çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çeken eski manken Tuğçe Kazaz'ın 9 yıl 8 ay hapis cezası alan Canan Kaftancıoğlu ile ilgili paylaşımı Twitter'da olay oldu. Kazaz, "80 milyona kaybettirmeden çıkın oradan" ifadesini kullandı.

06.09.2019 17:40  Güncelleme: 17:53

Eski manken Tuğçe Kazaz, sosyal medyadaki bazı paylaşımları nedeniyle yargılandığı davada, 9 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

"80 MİLYONA KAYBETTİRMEDEN ÇIK ORADAN"

Son dönemde özellikle siyasi çıkışlarıyla gündeme gelen Kazaz, Kaftancıoğlu hakkında Twitter hesabından "Cumhurbaşkanına hakaret et, devleti aşağıla, halkı kin ve düşmanlığa teşvik et, yetmiyormuş gibi terör propagandası yap, sonra da 80 milyon kazandı de. Canan Kaftancıoğlu'na kananlara diyorum; Trinity'nizle sahte bir matrixin içindesiniz. 80 milyona kaybettirmeden çıkın oradan" açıklamasını yaptı.

Eski manken Tuğçe Kazaz'dan dikkat çeken Canan Kaftancıoğlu paylaşımı

NE OLMUŞTU?

Kaftancıoğlu'na toplamda 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verildi. Kaftancıoğlu karar onanırsa cezaevine girecek. Kararı değerlendiren Kaftancıoğlu adliye önünde yaptığı açıklamada "Kararlar saray odalarında alınıyor. Bu dava İstanbul'u, İstanbul halkına kazandıranları cezalandırma davasıydı. Bu karar İstanbul halkını cezalandırmaktır. Vesayet sistemi bitene kadar susmayacağız" dedi.

Öte yandan Kaftancıoğlu'nun bir önceki duruşmada okuduğu şiir ceza indirimi uygulanmamasına gerekçe gösterildi.

Eski manken Tuğçe Kazaz\'dan dikkat çeken Canan Kaftancıoğlu paylaşımı

Son Dakika Güncel Eski manken Tuğçe Kazaz'dan dikkat çeken Canan Kaftancıoğlu paylaşımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (137)

  • bir umuttur yaşamak: helal olsun size tuğçe hanım diğer sanatçılar delikanlılık görsün. 108 112 Yanıtla
    BİR UMUTSA YAŞAMAK SAKSIYI ÇALIŞTIRMAK LAZIM: BU MU SANATÇI ? 73 31 Haydaaa: Sanatçımı ? Hoydaaaa 40 22 Nida: Çok doğru 30 29 Ela: Ne sanatçısı komedi mi zira ben çok gülüyorum da ama ağzımla değil anladınız siz onu 33 18 Musa çelik: Ah be kardeşim bu kadın gündem olabilmek için hristiyan bile oldu be anlamış sonunda yağlı kapıyı 32 14 Antepli: Hadilan ne umudu virikçi seni 15 15
  • Misafir : Bu tugce kazaz denen soytarı kendini ne zannediyor. O önce kendisine kalıcı bir din bulsun 53 27 Yanıtla
    Geldim: Seni gibiler soytari kuklalar Sizi siz masasiniz 3 13
  • izmirli: bu tuğçe döneklikte super master yapmış biri.ilk başta müslümandı sonra hıristiyan oldu ak parti iktidardayken tekrar müslüman oldu ak parti iktidardan inerse bilinki gene din değiştiricek. 44 26 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement