Eskihisar'ın Yeni Gözdesi Yeşilvadi Kafe - Son Dakika
Güncel

Eskihisar'ın Yeni Gözdesi Yeşilvadi Kafe

Eskihisar\'ın Yeni Gözdesi Yeşilvadi Kafe

Gebze'nin Denize Açılan Kapısı Eskihisar'da Hizmete Giren Yeşil Vadi Kafe; Canlı Müziği, Konuklarına Güler Yüzlü Ve Özenli Hizmetiyle Sahilin En Gözde Mekanları Arasına Girmeyi Kısa Sürede Başardı

08.08.2011 23:00  Güncelleme: 23:01

Gebze'nin denize açılan kapısı eskihisar'da hizmete giren yeşil vadi kafe; canlı müziği, konuklarına güler yüzlü ve özenli hizmetiyle sahilin en gözde mekanları arasına girmeyi kısa sürede başardı

Gebzelilerin Yeni Tercihi

Gebzelilerin yeni uğrak yeri Yeşilvadi Kafe. Ramazan ayını idrak eden Gebzeliler, iftardan sonra biraz olsun soluk almak sıcak yaz gecelerinde ay ışığı altında stres atabilmek için Eskihisar'a adeta akın ediyor. Gebze'nin denize açılan kapısı olan Eskihisar'da bulunan dinlence ve eğlence mekanlarına bir yenisi daha eklendi.

Eskihisar sahil şeridinin sonunda bulunan Yeşil Vadi Kafe Gebzelilere hizmet vermeye başladı. Marmara Uzmanlar Şirketi bünyesinde bulunan Yeşil Vadi'ye gelen konuklar bir yandan kendilerine ikram edilen ürünlerin tadına bakarken çalan canlı müzikle keyifli bir akşam geçiriyor.

Halk Ve Sanat Müziği Dolu Saatler

Soğuk ve sıcak içeceklerin konuklara özenli ve güler yüzlü hizmetle ikram edildiği Yeşil Vadi'de sahne alan Grup Sakızağacı seslendirdiği Türkü, deyiş ve ezgilerle Anadolu kültürünün güzel örneklerini Gebzelilere yaşatıyor. Yeşil Vadi'de halk müziğinin yanı sıra konuklar Türk sanat müziği akşamlarında bir araya geliyor.

Türk sanat müziği sanatçısı Ramazan Zor ve saz heyeti her hafta Çarşamba ve cumartesi akşamları sahne aldıkları Yeşil Vadi'de sanat musikisinin birbirinden güzel eserlerini ve ilahileri konukları için seslendiriyor. 15 personeli, özenli ve güler yüzlü hizmetiyle Eskihisar'ın gözde mekanları arasına giren Yeşil Vadi Kafe, eşsiz körfez manzarası altında müzik ve sanat dolu bir akşam geçirmek isteyen Gebzelileri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eskihisar'ın Yeni Gözdesi Yeşilvadi Kafe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement