Ev Alışverişinde 'Kendi Nevresimini Kendin Yarat' Dönemi - Son Dakika
Güncel

Ev Alışverişinde 'Kendi Nevresimini Kendin Yarat' Dönemi

Ev Alışverişinde \'Kendi Nevresimini Kendin Yarat\' Dönemi

Inveon, yaratıcı çözümleri ile Taç müşterileri için Türkiye'de ilk kez uygulanan 'Kendi nevresimini kendin yarat' modülünü geliştirdi.

18.04.2014 14:31  Güncelleme: 14:28

Yazılım ve internet teknolojileri ile verimliliği artıran çözümler sunan Inveon, 40 yılı aşkın deneyimi ile ev tekstili sektörünün lider kuruluşu olan Taç'ın online mağazasında bir ilke imza attı. 'Kendi nevresimini kendin yarat' modülü ile müşteriler özel günlerde sevdiklerinin fotoğrafları ile nevresimlerini farklılaştıracak

Alışveriş deneyimini iyileştirirken marka için satışı destekleyen modüller yaratan Inveon, kurumsal ve e-ticaret sitesi olarak tasarlanan www.tac.com.tr'yi ziyaret edenler için birbirinden farklı hediye alternatifleri hazırladı. Türkiye'de bir ilke imza atılarak geliştirilen 'Kendi nevresimini kendin yarat' modülü sayesinde müşteriler, doğum günü, sevgililer günü, babalar günü, anneler günü, evlilik yıldönümü gibi özel günlerin yanı sıra çocuk, bebek ve yılbaşı temalı ürünlere fotoğraf yükleyerek nevresim takımlarını ya da yastıklarını özelleştirebiliyorlar.

Taç müşterilerin kolay ve hızlı alışveriş yapmalarına olanak sağlayan yeni web sitesinde tek bir platformda 3 farklı ara yüzle Taç, Valeron ve Pierre Cardin ürünlerini kullanıcılarla buluşuyor. Sitedeki akıllı "Tavsiye motoru" sayesinde müşteriler ilgilendikleri veya satın aldıkları ürünleri farklı parçalarla kombinlenmiş olarak inceleyebiliyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ev Alışverişinde 'Kendi Nevresimini Kendin Yarat' Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement