Fadıl Akgündüz, Siirt'te Oy Kullanamayacak - Son Dakika
Güncel

Fadıl Akgündüz, Siirt'te Oy Kullanamayacak

Fadıl Akgündüz, Siirt\'te Oy Kullanamayacak

Siirt'te konuşan ve "30 Mart'ta Siirt'te oyumu BDP'den yana kullanacağım" diyen Fadıl Akgündüz'ün oyunu Siirt'te kullanamayacağı ortaya çıktı.

13.03.2014 10:31  Güncelleme: 10:29

Siirt Belediyesi'nin yaptığı bir toplantıda konuşan ve "30 Mart'ta Siirt'te oyumu BDP'den yana kullanacağım" diyen "Jet Fadıl" olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün oyunu Siirt'te kullanamayacağı ortaya çıktı.

30 MART'TA SİİRT'TE OLAMAYACAK

Toplantıda konuşan Akgündüz, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde oyunu Siirt'te yaşamıyor olmasına rağmen burada kullanacağının altını çizerek, "30 Mart'ta Siirt'te olacağım. Oyumu da Siirt Eşbaşkan adayları Tuncer Bakırhan ve Belkıza Beştaş Epözdemir'in kazanması için kullanacağım" açıklamalarında bulunmuştu.

OYUNU İSTANBUL'DA KULLANACAK

Siirt'teki toplantıya katılan Fadıl Akgündüz, yaptığı bu açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Fadıl Akgündüz, ikamet adresi olan İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bulunan Pınarkule Ortaokulu'nda 1036 numaralı sandıkta oyunu kullanmak zorunda kalacak.

İşte Akgündüz'ün seçmen bilgileri;

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Fadıl Akgündüz, Siirt'te Oy Kullanamayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MAZLUM: OTELCİ FADIL ŞU YALAN SÖYLEME HUYUNDAN Bİ TÜLÜ KURTARAMADIK SENİ.. AMACIN NE ASLANIM SENİN.? SEN BU KAFAYLA GİDERSEN İMRALIYA DA Bİ CAPRİS DİKERSİN ARTIK MALDİVLERE YAPTIĞIN GİBİ.. CAPRİS GOLD İMRALI.. EBU ABDULLAH ÖCALAN HAUSE.. SATIŞLAR DEVAM EDİYOR.. ACELE EDİN.. 11 4 Yanıtla
  • Kerem BULUT: sizden yana oy kullanacağını söylese adam baba olacaktı demi :D alemsiniz.. 5 4 Yanıtla
  • hortum: sevincin kursaginda kaldi, esrardan payda yok sana,simdiden kendine hortumlayacagin bir yer bul. 5 1 Yanıtla

Advertisement