Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Siirt'te Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişime tepkiler devam ediyor.

27.07.2016 00:06

Siirt'te Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişime tepkiler devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi öncülüğünde toplanan bisikletli gençler, Gençlik Merkezi bahçesinden başlayarak Siirt- Kurtalan karayolu üzerinden Demokrasi Meydanı'na kadar bisiklet sürdü.

Bisikletlerine Türk bayrakları asan gençler "Darbeye karşı omuz omuza", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Siirt burada darbeciler nerede" sloganları atarak tepkilerini gösterdi.

Siirt Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, meydanda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da vatan hainlerinin Türkiye'de gerçekleştirmeye kalkıştıkları darbe girişimine karşı kendilerinin de gençlerle bir araya gelerek, böyle bir etkinlik gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

Tekin, "Onların tankları, tüfekleri varsa bizim de gençlerimizin vatan sevgisi var. Bundan yola çıkarak, bugün bu Demokrasi Meydanı'nda onları protesto etmek için buradayız." diye konuştu.

Siirt Gençlik Merkezi basketbol antrenörü Songül Gül ise demokrasi nöbetinin 12'nci gününde bugün ailece bisiklet turuna katıldıklarını anlattı.

Her gece meydanlarda olduklarını ve bugün de bisiklet turuyla destek verdiklerini kaydeden Gül, "Ülke olarak bir daha böyle kötü günlerin yaşanmamasını umut ediyorum." dedi.

Vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement