GAP Mesleki Anadolu Lisesi Yapı Fuarında - Son Dakika
Güncel

GAP Mesleki Anadolu Lisesi Yapı Fuarında

GAP Mesleki Anadolu Lisesi Yapı Fuarında

Karaköprü GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sanayi işbirliğine katkı sunmak amacıyla Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarına katıldı.

29.03.2015 14:07

3. Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarına katılan Karaköprü GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, inşaat teknolojisi alanı öğrencilerinin yaptığı çalışmaları fuar severlerin beğenisine sundu.

Meslek lisesi olarak sanayiyle işbirliğine büyük önem verdiklerini ve bu yüzden böyle bir fuara katıldıklarını dile getiren okul müdür Ramazan Öner, "Okulumuz 2008 yılında kurulmuş olup şu anda bilişim, elektrik, elektronik, tekstil, mobilya ve iç mekan tasarımı, grafik tasarım, fotoğraf, metal işleri, motorlu araçlar ve inşaat teknolojisi alanları olmak üzere 8 alanda ve bin 200'ü gündüz, 300 öğrenci de gece olmak üzere eğitim görüyor" dedi.

7 adet bağımsız binayla eğitim verdiklerini söyleyen ve böyle bir fuara ilk kez katıldıklarını kaydeden okul müdürü Öner, okullarının deney setlerini yapabilecek düzeyde ve döner sermayeye sahip bir okul olduğunu söyledi.

Öner, "Günümüz koşullarında meslek liseleriyle sanayinin işbirliği kaçınılmazdır. Okullarımızın gelişen teknolojiye ayak uydurabilmesi için sanayinin olduğu her yerde meslek liselerinin de olması gerekiyor. Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarına okul olarak katıldık. İnşaat teknolojisi bölümü öğrencilerinin yaptıkları eserlerin fuara katılanların beğenisine sunulması ve ufuklarının açılması açısından fuarların kaçılmasının olduğu fikri ile fuara katıldık. Bu fuarın ilimizde sanayinin gelişimine ve kalifiye eleman yetişmesine vesile olmasının diliyoruz" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel GAP Mesleki Anadolu Lisesi Yapı Fuarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement