Gaziantep'teki Özel Güvenlik Bölgeleri'nin Süresi 15 Gün Uzatıldı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'teki Özel Güvenlik Bölgeleri'nin Süresi 15 Gün Uzatıldı

Gaziantep\'teki Özel Güvenlik Bölgeleri\'nin Süresi 15 Gün Uzatıldı

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada, sınır hattında belirlenen alanların Özel Güvenlik Bölgesi olma süresi 15 gün daha uzatıldı.

08.08.2015 20:19  Güncelleme: 21:06

Gaziantep'te sınır hattındaki Köprübaşı Hudut Karakolu ile Karkamış ilçesi ve Karkamış ilçesi ile Türkyurdu Hudut Karakolu arasındaki bölgelerin Özel Güvenlik Bölgesi olma süresi 15 gün daha uzatıldı.

2 ALAN ÖZEL BÖLGE İLAN EDİLMİŞTİ

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada, sınır hattındaki Köprübaşı Hudut Karakolu ile Karkamış ilçesi ve Karkamış ilçesi ile Türkyurdu Hudut Karakolu arasındaki bölgelerin Özel Güvenlik Bölgesi kapsamına alındığı belirtilmişti.

ÖZEL BÖLGE UYGULAMASI 15 GÜN SÜREYLE UZATILDI

Uygulamanın 22 Ağustos 2015 saat 14.00'a kadar devam edeceği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Köprübaşı Hudut Karakolu ile Karkamış İlçesi arasında kalan bölge ve Karkamış İlçesi ile Türkyurdu Hudut Karakolu arasında kalan bölgelerde, 08 Ağustos 2015 Cumartesi günü saat 14.00'ten başlayıp 22 Ağustos 2015 Cumartesi günü saat 14.00'te bitecek şekilde (15) gün süre ile Valiliğimizce Özel Güvenlik Bölgesi ilan edilmesine karar verilmiştir.

KONTROL İL JANDARMA VE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE

Buna göre, 08 Ağustos 2015-22 Ağustos 2015 tarihleri arasında Özel Güvenlik Bölgesi ilan edilen yerlerde her türlü araç ve insan giriş-çıkışının kontrolü, gerektiğinde yasaklanması ve gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce yapılacaktır."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'teki Özel Güvenlik Bölgeleri'nin Süresi 15 Gün Uzatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bu site pkk li dolu. Haberler kasitli girmek sakin: Ordumuz polisimizin hep yanindayiz.siz pkk lilar ne yazarsaniz yazin ulkemin tum gencleri polis olur asker olur hepinizi dize getiririz. Siyasi laf soz ayak oyunlari algi falan viz gelir. Alginiz sadece saci uzun eteklilere yarar ama biz algiyla degil kalbimizle vatan bayrak Allah sevgisiyle hareket ederiz. Hain yilanlari da deliginden gerekiyorsa evini damini yilarak cikartiriz. 1 0 Yanıtla
  • ÜLKÜ 07: Tüm doğuda ve süresiz uzatılmalı.taaki demokrasinin ne olduğunu anladık diyene kadar. 1 0 Yanıtla
  • Herşeyyalan: Orda askerdim sınırda askerlik zor ama askere zor... 0 0 Yanıtla

Advertisement