Göksel Gümüşdağ Kulüplerin Kendi Yayın Haklarını Pazarlamaları Onların En Doğal Hakkıdır - Son Dakika
Güncel

Göksel Gümüşdağ Kulüplerin Kendi Yayın Haklarını Pazarlamaları Onların En Doğal Hakkıdır

Göksel Gümüşdağ Kulüplerin Kendi Yayın Haklarını Pazarlamaları Onların En Doğal Hakkıdır

Göksel Gümüşdağ Kulüplerin kendi yayın haklarını pazarlamaları onların en doğal hakkıdır Dünyanın hiçbir Futbol Federasyonu'nda bizde olduğu kadar yetki yoktur İstanbul Nişantaşı Üniversitesi tarafından organize edilen Yeni Futbol Yönetim Anlayışı konulu söyleşiye katılan İstanbul Başakşehir Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, teknik direktör Abdullah Avcı ve Semih Şentürk öğrencilere futbol dünyası hakkında bilgi vererek soruları yanıtladılar.

09.04.2015 18:10

Göksel Gümüşdağ Kulüplerin kendi yayın haklarını pazarlamaları onların en doğal hakkıdır

Dünyanın hiçbir Futbol Federasyonu'nda bizde olduğu kadar yetki yoktur

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi tarafından organize edilen Yeni Futbol Yönetim Anlayışı konulu söyleşiye katılan İstanbul Başakşehir Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, teknik direktör Abdullah Avcı ve Semih Şentürk öğrencilere futbol dünyası hakkında bilgi vererek soruları yanıtladılar.

Göksel Gümüşdağ, Kulüpler Birliği Vakfı'nın önemini anlatırken, Süper Lig A.Ş'yi kurmak istediklerini söyledi. Gümüşdağ, Dünyanın en önemli 5 ligine baktığımızda oralarda ki Kulüpler Birliği'nin görevleri çok daha farklı ve yetkililerinin daha fazla olduğunu görüyoruz. Özellikle yayın hakları ve sponsorluklar konusu dahil olmak üzere tüm gelir kaynakları yönetimlerinin Kulüpler Birliği Vakfı'nın yönetmesine gerektiğine inanıyoruz. Kulüplerin kendi yayın haklarını pazarlamaları onların en doğal hakkıdır. Bakıldığında dünyanın hiçbir futbol federasyonunda bizde olduğu kadar yetki yoktur. Federasyonların en asli görevi milli takımlardır. Biz Kulüpler Birliği Vakfı olarak Süper Lig A.Ş'yi kurmak istiyoruz şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE DE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TIPKI DİĞER SÜPER LİG TAKIMLARI GİBİ KARŞILAŞMASINA ÇIKACAKTIR

Fenerbahçe'ye yapılan saldırı hakkında ve Süper Lig'de alınan 1 haftalık erteleme hakkında da konuşan Gümüşdağ, Fenerbahçe'ye yapılan saldırıdan dolayı çok üzgünüz. Böyle bir vahim olayın ardından Süper Lig'de bulunan 18 takım olarak bir bütün halinde hareket etmemiz tabii bizi mutlu etti. Fenerbahçe Kulübü'nün tabii yaşadığı olay nedeni ile şu an psikolojik olarak bir çöküntü içinde ama ben inanıyorum ki Fenerbahçe de önümüzdeki hafta tıpkı diğer Süper Lig takımları gibi karşılaşmasına çıkacaktır ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göksel Gümüşdağ Kulüplerin Kendi Yayın Haklarını Pazarlamaları Onların En Doğal Hakkıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement