Gözyaşı Geceleri, "Zaferin Gözyaşları" Oyununu Sahneledi - Son Dakika
Güncel

Gözyaşı Geceleri, "Zaferin Gözyaşları" Oyununu Sahneledi

Gözyaşı Geceleri, "Zaferin Gözyaşları" Oyununu Sahneledi

Sağlık-Sen tarafından organize edilen tiyatro etkinliğinde Gözyaşı Geceleri grubu tarafından “Zaferin Gözyaşları” sahnelendi.

03.12.2014 12:28

Sağlık-Sen tarafından organize edilen tiyatro etkinliğinde Gözyaşı Geceleri grubu tarafından "Zaferin Gözyaşları" sahnelendi.

Sağlık-Sen'i böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği için kutladığını söyleyen Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu konuşmasında, ağlatmak için değil, gelecek nesillerin ağlamaması için böyle bir program organize edilmesinin önemine dikkat çekti. Çanakkale'nin ebedi kardeşliğimizi anlatan muhteşem bir destan olduğunu belirten Gündoğdu, kardeşliğimizi darbecilerin, çetelerin ve onların taşeronlarının bozamayacağını kaydetti. Gündoğdu, "Bağımsızlık için birlikte savaşmayı, kardeşlik zemininde bir ve beraber yaşamayı başarmış bir ceddin nesliyiz. Biz medeniyetimizin destanıyız. Çanakkale ruhunun bedenleriyiz. Çözüm sürecini bu ruh ile destekliyoruz. İradeye sahip çıkma Çanakkale ruhudur. Bedrin aslanlarına denk 253 bin şehidin yaşayan emanetçileriyiz" şeklinde konuştu.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ise, "Emperyalizme karşı tarihin en şanlı direnişini gerçekleştiren ecdadımız bize sadece eşsiz bir zaferin onurunu değil, aynı zamanda hürriyetimizi kıyamete kadar koruyacak sırrın anahtarını da miras bırakmıştır. Bu mirası son nefesimize kadar korumaya yemin etmiş Memur-Sen kadroları olarak, ecdadımızı, Çanakkale şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Kürd'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Arnavut'u, Türk'üyle ecdadımızın yurdun her köşesinden tevhid ruhunu cepheye taşıdığını belirten Memiş, bu ruhun elde ettiği zaferle birliğin, kardeşliğin karşısında hiçbir gücün duramayacağını cihana öğrettiğini belirtti. Sevdalarının şehit kanından rengini alan ay yıldızlı bayrağımızın altında mayası eşitlik ve kardeşlik olan, hukuk olan, emek olan, alın teri olan yeni Türkiye'yi inşa etmek olduğunu belirten Memiş, "Davamız, acılarla yoğrulmuş, uğruna büyük bedeller ödenerek yeşertilmiş milli birlik şuurunu fesatçılardan, bozgunculardan korumaktır. İnsanlığı buhran çağının kargaşasından kurtarmak, ülkemizin geleceğine ve insanlığa umut olacak ihsan neslini yetiştirmektir. Bir isek, kardeş isek yıkılmaz kaleyiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gözyaşı Geceleri, 'Zaferin Gözyaşları' Oyununu Sahneledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement