Greenpeace Gemisi Bursa'ya Geliyor - Son Dakika
Güncel

Greenpeace Gemisi Bursa'ya Geliyor

Greenpeace Gemisi Bursa\'ya Geliyor

Greenpeace’nin efsane gemisi Rainbow Warrior (Gökkuşağı Savaşçısı), Bursa’da kurulması planlanan termik santrallere tepki için Mudanya Limanı’na gelecek.

12.09.2014 13:30

Greenpeace'nin efsane gemisi Rainbow Warrior (Gökkuşağı Savaşçısı), Bursa'da kurulması planlanan termik santrallere tepki için Mudanya Limanı'na gelecek.

Kırktan fazla ülkede şubesi ve Hollanda, Amsterdam'da uluslararası bir merkezi olan çevreci sivil toplum kuruluşu Greenpeace, Bursa'ya geliyor. Zonguldak'ta, insan hayatının sağlığının korunmasına dikkat çekmek için Eren Limanı'na giren Greenpeace üyeleri, Pazar günü de Mudanya'da Keles ilçesi ile Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde (DOSAB) kurulmaya çalışılan termik santraline karşı halkı bilgilendirecek.

Doğayı ve Çevreyi Koruma Derneği'nin (DOĞADER) öncülüğünde gerçekleştirilecek eylem için 14 Eylül Pazar günü saat 13: 00'da Mudanya Limanı'na demirleyip 2 gün Bursa'da kalacak olan Rainbow Warrior, çeşitli faaliyetler ile termik santralin zararlarını halka anlatacak. Eylemde ayrıca DOĞADER, Bursa Barosu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Tabip Odası ortak basın toplantısı yapacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Greenpeace Gemisi Bursa'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement