Gürsu'da Yaz Tazeliği - Son Dakika
Güncel

Gürsu'da Yaz Tazeliği

Gürsu\'da Yaz Tazeliği

Gürsu, Belediye tarafından gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarıyla, yaz tazeliğine kavuşturuluyor.

22.06.2016 16:46  Güncelleme: 16:47

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen üstyapı hizmetleri kapsamında yapılan bordür, parke, tretuvar ve asfalt çalışmalarıyla Gürsu tazeleniyor.

Gürsu'nun çağdaş kent kimliğiyle gelişimini sağlamak amacıyla çalışmalarını yürüttüklerini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gürsumuz' un sahip olduğu tarihi dokuyu ve zengin tarım arazilerini kaybetmeden gelişmesi için çalışıyoruz. Göç alan ve nüfusu hızla artan ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için, ilçe halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Fiziki çalışmalar başta olmak üzere, ilçemizin her anlamda gelişmesi yönünde gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

Sefa Sokak ve Halilbey Sokak'ta yapılan bordür, parke, tretuvar çalışmaları devam ederken, İğdir Köyü girişinde de asfaltlama çalışmaları yapılmakta.

2016 yılı içerisinde; 15 bin m² parke, 22 bin m bordür, 6 bin m³ temel dolgu, 2 bin m³ beton, 3 bin m engelli taşı, 1000 ton asfalt kaplama ve 500 ton asfalt yama işi ile reglaj çalışmalarında kullanılmak üzere 20 bin ton temel malzemesi serilme işi yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu'da Yaz Tazeliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement