İki Yeni Okul İçin İmzalar Atıldı - Son Dakika
Güncel

İki Yeni Okul İçin İmzalar Atıldı

İki Yeni Okul İçin İmzalar Atıldı

Beylikdüzü Belediyesi, yapımını üstlendiği iki okul için İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

21.06.2016 15:02

Beylikdüzü Belediyesi, yapımını üstlendiği iki okul için İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı. İstanbul Valisi Vasip Şahin ile Başkan İmamoğlu arasında imzalanan protokolle okulların inşasına start verilmiş oldu. Her iki okulun da inşası 2018 yılında tamamlanacak.

Gürpınar Mahallesi'nde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan arazi üzerine 12 derslik bir özel eğitim okulu binası yapılacak. Yakuplu Mahallesi'nde ise bağışlanan arazi üzerine 24 derslikli bir ortaokul binası inşa edilecek. İki okul da saha tanzimi ve çevre düzenlemesi dahil anahtar teslimi olarak 2018 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'na eğitim için devredilecek.

"YOLUMUZA EĞİTİM DİYEREK ÇIKTIK"

Büyük bir heyecanla ilçedeki gençlerin geleceği için adımlar attığını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yola önce eğitim, her zaman eğitim diyerek çıktık. Yakuplu'da yapacağımız okula bölgenin acilen ihtiyacı vardı. Gürpınar'da yapılacak özel eğitim merkezinde ise engelli çocuklarımız eğitimi birebir alacaklar. İki okulumuzun da temeli hızlıca atılacak" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel İki Yeni Okul İçin İmzalar Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement