İlçe Müdürleri ile Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika
Güncel

İlçe Müdürleri ile Koordinasyon Toplantısı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, ilçe belediyelerin kültür ve sosyal işler faaliyetleriyle ilgilenen birimleri arasında koordinasyon toplantısı düzenledi.

01.06.2014 10:34

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 17 ilçede yapılması planlanan Ramazan etkinlikleri hakkında bilgi verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu başkanlığında, ilçe belediyelerin kültür ve sosyal işler faaliyetleriyle ilgilenen birimleri arasında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, şube müdürleri ve Demirci, Sarıgöl, Salihli, Kula, Gölmarmara ile Selendi Belediyeleri'nin kültür ve sosyal işler faaliyetleriyle ilgilenen birimleri katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın faaliyetleri hakkında bilgi verildiği toplantıda 17 ilçede yapılması planlanan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İlçe belediyelerinin kültür ve sosyal faaliyetleriyle ilgilenen birimlerinin taleplerini de ilettiği toplantının her ay düzenli olarak yapılması planlandı. Toplantıda söz alan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, bu sene Ramazanı Ayı'nda düzenlenecek olan etkinliklerin 17 ilçeye yayılarak devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlçe Müdürleri ile Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement