İmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüştü; cumhurbaşkanı yardımcılığı önerisi (2) - Son Dakika
Güncel

İmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüştü; cumhurbaşkanı yardımcılığı önerisi (2)

İmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüştü; cumhurbaşkanı yardımcılığı önerisi (2)

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU OTELDE GÖRÜŞTÜİYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Munsur Yavaş ile görüşmesi ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

06.03.2023 15:33  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU OTELDE GÖRÜŞTÜ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Munsur Yavaş ile görüşmesi ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun Çukurambar'da oteldeki görüşmesine İmamoğlu ve Yavaş'ın da katıldığı belirtildi. Akşener'in görüşmede Kılıçdaroğlu'na, İmamoğlu ve Yavaş'a cumhurbaşkanı yardımcılığı görevi verilmesi önerisini ilettiği öğrenildi. Toplantının ardından Akşener ve Kılıçdaroğlu, ayrı ayrı otelden ayrıldı.

ZORLU: GENEL BAŞKANIMIZ TOPLANTIYA KATILACAKOteldeki bu görüşmenin ardından İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, parti genel merkezi önünde açıklama yaptı. Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirterek, "Şu an itibarıyla genel başkanımız birazdan Saadet Partisi'nde Millet İttifakı toplantısına katılma kararı almışlardır" ifadelerini kullandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüştü; cumhurbaşkanı yardımcılığı önerisi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement