Karacabey Belediye Başkanı Özkan Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Karacabey Belediye Başkanı Özkan Açıklaması

Karacabey Belediye Başkanı Özkan Açıklaması

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Uyuşturucu belası toplumumuzu ve milletimizi tehdit ediyor.

31.08.2017 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Uyuşturucu belası toplumumuzu ve milletimizi tehdit ediyor. Gençlerimizi bizden koparıyor. Bununla ilgili hayatın her safhasında bir farkındalık oluşturmamız gerekiyor." dedi.

Özkan, ilçedeki Sevgi Yolu'nda yapılan "Maddeye Değil Hayata Bağlan" isimli tiyatro gösterisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Uyuşturucuyla mücadelenin devletin ve milletin gündeminde olan en önemli konulardan biri olduğunu belirten Özkan, "Devletimiz bir taraftan terörle belasıyla mücadele ederken diğer bir taraftan da uyuşturucuyla mücadele de zirve noktasına gelme aşamasındadır. Belediyeler olarak da bütün vatandaşlarımıza olduğu gibi bize de büyük bir sorumluluk düşüyor." ifadelerini kullandı.

Özkan, uyuşturucunun toplumu ve milleti tehdit ettiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Gençlerimizi bizden koparıyor. Bununla ilgili hayatın her safhasında bir farkındalık oluşturmamız gerekiyor. Okullarımız, öğretmenlerimiz bu konuya eğilmeli. Ailelerimiz gençlerimize sahip çıkmalı. Bununla birlikte toplumun her katmanları da bu nokta da duyarlı olmalı. Uyuşturucu satıcılarına karşı verilen cezalarda caydırıcı olmalı."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karacabey Belediye Başkanı Özkan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement