Kartepe'nin Yaz Spor Okulları Start Aldı - Son Dakika
Güncel

Kartepe'nin Yaz Spor Okulları Start Aldı

Kartepe'de 9 branşta, 21 eğitmen nezaretinde 16 tesiste 3 bine yakın öğrenciye eğitim verecek yaz spor okullarında eğitimler bayram sonrası start aldı.

22.07.2015 17:31

Kartepe Belediyesi tarafından çocukların bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı yetişmesine katkıda bulunmak, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spor yapma imkanı sağlayarak sporu ülke genelinde yayarak spora aktif katılımlarına destek olmak amacıyla 9 branşta, 21 eğitmen nezaretinde 16 tesiste 3 bine yakın öğrenciye eğitim verecek yaz spor okullarında eğitimler bayram sonrası start aldı.

Yarının büyüklerini en büyük hazine olarak gören Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çocukları her anlamda daha donanımlı bireyler olarak hayata hazırlamak adına spor okullarını Kartepeli çocukların hizmetine sunmaya devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Yaz Spor Okullarından bu yıl yüzme, futbol, basketbol, voleybol, karate, hentbol, su kayağı, güreş, halk oyunları branşlarında 21 eğitmen nezaretinde 16 tesiste 3 bine yakın çocuk Eylül ayına kadar spor yapma imkanı bulacak.

Kartepeli miniklere iyi bir tatil yapma imkanı sunma hedefinde olduklarını belirten Başkan Üzülmez, "Sosyal devlet anlayışımızın ve sorumluluk bilincimizin sonucu olarak, gençlerimizi bu yıl da yaz spor okulları ile buluşturuyoruz. Belediyemizin sağladığı malzeme ve araç gerecin yanı sıra ücretsiz servis olanaklarıyla Kartepeli çocuklarımız yeteneklerine uygun olan ve sevdikleri branşta spor yapmaya başladılar. Şimdi Kartepe Zamanı diyerek çıktığımız bu yolda, çocuklarımızın mutluluğu ve sizlerin güveniniz en önemli güç kaynağımızdır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'nin Yaz Spor Okulları Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement