Muğla'da Kavurucu Sıcaklar Sahilleri Doldurdu - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Kavurucu Sıcaklar Sahilleri Doldurdu

Muğla ve ilçelerinde etkili olan sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ve turistler plajlarda serinlemeye çalıştı.

15.08.2014 20:51  Güncelleme: 09:54

Yerli ve yabancı turistler hava sıcaklığının 38 derece, deniz suyu sıcaklığının 27 derece ölçüldüğü Muğla'da sokaklar boş kaldı.

Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde yoğunluğa neden olan turistler, güneşlenip kitap okuma imkanı buldu. Bazı vatandaşlar plajda top oynamayı tercih ederken, bazıları iskele ve kayaların üzerinden denize atladı. Bazı aileler de ormanlık alanda piknik yaptı.

Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarına katılanların da sayısı arttı. Bölgeye gelen ziyaretçilerin bir kısmı kano keyfi, bazı ziyaretçiler de rüzgar sörfü yaptı.

Marmaris'te de sahiller doldu. Çoğunluğunu İngiliz ve Rusların oluşturduğu turistler, şezlonglarına uzanarak güneşin tadını çıkardı. Sıcaktan bunalan turistler, sık sık denize girerek serinlemeye çalıştı.

Fethiye'nin Ölüdeniz sahilinde ise deniz suyu sıcaklığı 30 derece ölçüldü. Sahillerde sıcak hava nedeniyle yoğunluk yaşandı. Turistler, Ölüdeniz'deki Belceğiz ve Kumburnu Tabiat Parkı plajlarında denize girdi.

Bazı turistler de Babadağ'da yamaç paraşütü ile atlayış yaptı.

Muğla\'da Kavurucu Sıcaklar Sahilleri Doldurdu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da Kavurucu Sıcaklar Sahilleri Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement