Kaynar Suyla Eşini Yaktığı İddia Edilen Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kaynar Suyla Eşini Yaktığı İddia Edilen Kişi Tutuklandı

Küçükçekmece'de kaynar suyla eşini yaktığı öne sürülen koca, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

07.11.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de kaynar suyla eşini yaktığı öne sürülen koca, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, eşini kaynar suyla yaktığı iddiasıyla dün gözaltına alınan Y.E.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden Y.E.'nin, "Eşim mutfakta kırılan bardağı topluyordu. Bu sırada makarna için kaynayan suyun olduğu tencereye 13 yaşındaki kızımın değmesiyle kaynar su döküldü" dediği öğrenildi.

Şüphelinin, eşinin vücudu yanık halde 2 gün evde kalmasıyla ilgili olarak ise uyguladığı buz ve merhem tedavisiyle eşinin iyileşeceğini düşündüğünü söylediği belirtildi.

Y.E., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Z.E. ise "Eşimle o gece tartışmıştık. 4 yaşındaki çocuğumla yatak odama geçip yattım. Gece uyuduğum sırada kaynar suyla uyandım ve eşimin elinde su ısıtıcısını gördüm" şeklinde ifade verdi.

Öte yandan, Z.E.'nin, ilk olarak Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördüğü ve bu hastanede kaza ile üzerine su döküldüğünü ifade ettiği, daha sonra sevk edildiği Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde eşini suçladığı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaynar Suyla Eşini Yaktığı İddia Edilen Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement