Kışın Karda Yazın Asfaltta Kayak Yapıyorlar - Son Dakika
Güncel

Kışın Karda Yazın Asfaltta Kayak Yapıyorlar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Sporcuların asfalt yolda tekerlekli kayakla çalışmaları Antrenör Müjdat Boz'un konuşması Sporcu Mahsun Kaya'nın konuşması Kışın karda yazın asfaltta kayak yapıyorlar -Sarıkamış'ta pistleri bulunmayan sporcular, asfalt yolda antrenmana çıkıyor -Kuzey Disiplini ve Biatlon Milli Takım Antrenörü Müjdat Boz: "Sarıkamış'ta kışın kayakla kar üzerinde yazın da asfaltta tekerlekli kayakla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

07.06.2016 13:43

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Sporcuların asfalt yolda tekerlekli kayakla çalışmaları

Antrenör Müjdat Boz'un konuşması

Sporcu Mahsun Kaya'nın konuşması Kışın karda yazın asfaltta kayak yapıyorlar

- Sarıkamış'ta pistleri bulunmayan sporcular, asfalt yolda antrenmana çıkıyor

-Kuzey Disiplini ve Biatlon Milli Takım Antrenörü Müjdat Boz:

"Sarıkamış'ta kışın kayakla kar üzerinde yazın da asfaltta tekerlekli kayakla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Tekerlekli kayak pistimiz olmadığı için trafiğe açık yollarda çalışma yapmak zorunda kalıyoruz. Bu da tehlikeli oluyor ve verim alamıyoruz"

KARS (AA) – HÜSEYİN DEMİRCİ - Sarıkamış'ta milli takım ve altyapıda yetişen sporcular, tekerlekli kayak pistleri olmadığı için Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde araç trafiğine açık olan yolda, iki antrenör denetiminde, günde 4 saat teknik, kondisyon ve nefes açma çalışmaları yaparak sezona hazırlanıyor.

Sarıçam ormanları ve kristal karıyla ünlü Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Sarıkamış'ta sporcular, kışın kayak pistlerinde yazın da asfalt yollarda tekerlekli kayaklarla çalışmalarını sürdürüyor.

Sporcular, araç trafiğine açık yolda zaman zaman otomobillerle yan yana çalışmalarını yapmak durumunda kalıyor.

Türkiye Kayak Federasyonu bünyesinde görev yapan Kuzey Disiplini ve Biatlon Milli Takım Antrenörü Müjdat Boz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sarıkamış'ta 12 ay kayak yaptıklarını belirterek, 6 ay kar üzerinde, 6 ay da asfaltta kayak yaptıklarını söyledi.

Kışın Karda Yazın Asfaltta Kayak Yapıyorlar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kışın Karda Yazın Asfaltta Kayak Yapıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement