Kocaeli Babasına Şikayet Edileceği Korkusuyla Evden Kaçtı, Parkta Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Babasına Şikayet Edileceği Korkusuyla Evden Kaçtı, Parkta Bulundu

Babasına şikayet edileceği korkusuyla evden kaçtı, parkta bulunduErol POLATDARICA(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Darıca ilçesinde, anneannesine izinsiz gittiği için ablasının babasına şikayette bulunacağını söylediği 9 yaşındaki Ebrar Can, korkarak evden kaçtı.

22.06.2018 11:49

Babasına şikayet edileceği korkusuyla evden kaçtı, parkta bulundu

Erol POLATDARICA(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Darıca ilçesinde, anneannesine izinsiz gittiği için ablasının babasına şikayette bulunacağını söylediği 9 yaşındaki Ebrar Can, korkarak evden kaçtı. Mahalle halkı ve polis, küçük kızı bulmak için seferber oldu. Ebrar yaklaşık 4 saat sonra bir parkta bulundu.

Dün, Kazım Karabekir Mahallesi Mevlana Caddesi Gülveren Sokak'ta bulunan evinden çıkan 9 yaşındaki Ebrar Can, birkaç sokak ilerideki anneannesine gitti. Daha sonra tekrar eve dönen küçük kız, haber vermeden anneannesine gittiği için ablası babasına şikayet edileceğini söyledi. Ebrar, saat 21.00 sıralarında evin önünde arkadaşıyla oynarken eve dönmedi. Hatice Can kızını göremeyince durumu polise ve yakınlarına bildirdi. Mahalleli ve polis küçük kızı bulmak için seferber oldu. Çevreye dağılanlar her yerde küçük kızı arada. Bu sırada anne Hatice Can, Kızım saat 21.00 sıralarında komşunun kızıyla oynuyordu. Komşumuzun kızı eve gidince benim kızım gelmedi. Ben de komşuya gidip kızımı sordum, o da gelmediğini söyledi. Belki korkudan da saklanmış olabilir, çünkü arkadaşıyla birlikte benim anneme gitmiş. Eve geldiğinde haber vermeden gittiği için ablası kızmış ve babasına söyleyeceğini belirtmiş, belki de korkudan saklanıyordur dedi.

Saatlerin ilerlemesinin ardından küçük kızın bulunamaması nedeniyle ailenin tedirginliği artarken, 50-60 kişilik mahalle sakini ve polisler her yere baktı. Ebrar Can saat 01.00 sıralarında evinin 300-400 metre ilerisindeki çocuk parkının yanındaki bir kamyonun arkasında saklanır vaziyette bulunarak ailesine teslim edildi. Çocuğu bulan polis, ailenin ifadesine başvurdu.

Kocaeli Babasına Şikayet Edileceği Korkusuyla Evden Kaçtı, Parkta Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Babasına Şikayet Edileceği Korkusuyla Evden Kaçtı, Parkta Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement