Mafya Babası Akgün'den önce Arkadaşı 'Yaralı Yüz' Öldürülmüş - Son Dakika
Güncel

Mafya Babası Akgün'den önce Arkadaşı 'Yaralı Yüz' Öldürülmüş

Mafya babası Ali Ekber Akgün cinayeti ile ilgili yeni detay ortaya çıktı. Akgün'ün "Scarface" lakaplı yakın arkadaşının iki ay önce İspanya'da öldürüldüğü tespit edildi.

02.01.2015 10:04  Güncelleme: 10:07

İstanbul Sarıyer'de 24 Aralık'ta işlenen Ali Ekber Akgün (40) cinayeti ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Akgün'ün "Scarface" takma adlı yakın bir arkadaşının iki ay önce İspanya'da öldürüldüğü tespit edildi.

Polis, peş peşe yaşanan Akgün, "Scarface" (Yaralı yüz) takma adlı Samir Bouyakhrichan (36) ve Vedat Şahin (48) cinayetleri ile Naci Şerifi Zindaşti'nin (40) aracına yönelik saldırı arasında somut bir bağlantı arıyor. Cinayetlerle ilgili soruşturma 5 koldan sürüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş, Organize, Terör, İstihbarat ve Narkotik polisi cinayetlerle ilgili şüphelileri arıyor. Soruşturmada yeni bir bağlantı ortaya çıktı. İspanya'da 2 ay önce öldürülen "Scarface"in, Akgün'ün yakın arkadaşı olduğu belirlendi.

ÖLÜM LİSTESİ...

İddiaya göre; Scarface de Akgün gibi yerli ve yabancı uyuşturucu baronlarının ölüm listesindeydi. Polis, Türk uyuşturucu kaçakçıları ile bağlantıları bulunan tanınmış bir uyuşturucu baronunun, önce "Scarface"i ardından da Akgün'ü öldürttüğü şüphesi üzerinde çalışıyor. Akgün ve "Scarface" cinayetleri arasındaki bağlantıyla ilgili somut deliller arıyor. Şahin, Akgün'le aynı gün öldürülmüştü. Uyuşturucu kaçakçısı Zindaşti'nin aracına ise Büyükçekmece'de 4 ay önce saldırı düzenlenmiş, kızı Arzu Şerifi Zindaşti (19) ve şoförü öldürülmüştü. Zindaşti de olayın ardından Kuzey Irak'a kaçmıştı.

İKİ ZANLININ EŞKALİ BELİRLENDİ

Polis, soruşturma kapsamında bugüne dek 30'dan fazla kişinin ifadesine başvurdu. Görgü tanıklarını dinledi. İki cinayet zanlısının eşkali belirlendi ancak açık kimlikleri tespit edilemedi. İstanbul Valisi Vasip Şahin, cinayetlerle ilgili dikkatli ve gayretli bir çalışmanın yürütüldüğünü belirterek "Mutlaka çözülecektir. Bu tür olaylar, şimdiye kadar hep çözüldü. Henüz gözaltı yok ama çalışılıyor. Sonuçlarını önümüzdeki günlerde inşallah görürüz. Takdir edersiniz ki bu adli bir olaydır ve cumhuriyet savcılarımızın kontrolünde yürütülüyor. Onlar da bu konunun üzerinde hassasiyetle duruyorlar" dedi. (Kaynak: Sabah)

Mafya Babası Akgün\'den önce Arkadaşı \'Yaralı Yüz\' Öldürülmüş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Mafya Babası Akgün'den önce Arkadaşı 'Yaralı Yüz' Öldürülmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement