Messe Stuttgart Avantgarde Management İle Anlaştı - Son Dakika
Güncel

Messe Stuttgart Avantgarde Management İle Anlaştı

Messe Stuttgart Avantgarde Management İle Anlaştı

Messe Stuttgart, Türkiye'deki tüm fuarlarının iletişim çalışmaları için Avantgarde Management'ten hizmet alacak.

18.02.2013 16:49

İletişim çalışmalarını yenilikçi ve özgün anlayışla, hizmet verdiği kişi veya kuruluşun hedefleriyle doğru orantılı olarak planlayan Avantgarde İletişim Danışmanlığı, bünyesine yeni bir marka daha kattı. Düzenlediği ihtisas fuarları ile tanınan Messe Stuttgart, Türkiye'deki tüm fuarlarının iletişim çalışmaları için Avantgarde Management'ten hizmet alacak.

Fuarcılık sektörünün en önemli oyuncularından olan Messe Stuttgart, fuar İletişimi konusunda yılların deneyimine sahip Avantgarde Management'a güvendi. Türk Alman ortaklığıyla kurulan Messe Stuttgart'ın bünyesinde bulunan tüm fuarların iletişim çalışmalarını Avantgarde Management gerçekleştirecek. Çeşitli sektörlerden ulusal ve uluslararası birçok fuara ev sahipliği yaparak profesyonelleri buluşturan Messe Stuttgart, iletişim çalışmalarıyla farkındalık ve bilinilirliğini arttıracak.

2004'ten bu yana birçok fuarcılık firmasına iletişim hizmeti veren Avantgarde Management bu deneyimiyle Messe Stuttgart'ın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek. Avantgarde Management aynı zamanda Doğanay Gıda, Demos Fuarcılık, CYF Fuarcılık, Tatlıses Çiğ Köfte, Civil Çocuk Giyim, Makro Market, Sancaktepe Belediyesi, Dizayn VIP, YKS Tesis Yönetim Hizmetleri, AG Holzmann gibi sektörünün önde gelen isimleriyle de çalışıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Messe Stuttgart Avantgarde Management İle Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement