Milli İstihdam Seferberliği"Ne Ödül - Son Dakika
Güncel

Milli İstihdam Seferberliği"Ne Ödül

Ardahan'da "Milli İstihdam Seferberliği Programı"na destek veren işletmelere teşekkür belgesi verildi.

11.01.2018 20:28

Ardahan'da "Milli İstihdam Seferberliği Programı"na destek veren işletmelere teşekkür belgesi verildi.

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Konferans Salonundaki belge dağıtım töreninde konuşan Vali Mehmet Emin Bilmez, Ardahan'ın istihdam seferberliğinde 2017'de firma başına istihdamı en fazla arttıran iller içerisinde birinci sırada yer aldığını kaydetti.

"Sigortalı sayısını yüzde ellinin üzerinde arttıran ilimiz, bu teşekkür hak ediyor." diyen Vali Bilmez, şunları kaydetti:

"Ardahan oransal olarak Türkiye'de birinci oldu. Sizlere, verdiğiniz bu destekten dolayı Ardahan halkı adına ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ardahanlı iş adamları adına verilen ödülü sizler adına, ilimiz adına Ankara'da aldım. Bugün de 2017 yılında istihdam sağlayan siz değerli iş adamlarımızla bir araya gelmek teşekkür etmek istedik. Bunu için burada toplandık. Bize bu onuru yaşattığınız için arkadaşlarla bir araya gelerek bugün size teşekkür etmek istedik."

Bilmez, ülkede bir kişiye bile istihdam sağlayanın, bir kişiye ekmek verenin kendileri için son derece önemli olduğunu, bu nedenle her türlü takdiri hak ettiğini ifade etti.

Bilmez, Ardahan'ın ve Türkiye'nin kalkınması ve hak ettiği noktada en kısa sürede ulaşması adına aynı tempoda devam etmek istediklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından, 2017 yılı içerisinde istihdamını arttıran iş adamları ve esnafa, Vali Bilmez, 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, ATSO Başkanı Çetin Demirci ve diğer yetkililer tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Milli İstihdam Seferberliği"Ne Ödül
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli İstihdam Seferberliği'Ne Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement