Muğla'da Mülteci Kampı Kurulmayacak - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Mülteci Kampı Kurulmayacak

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Milas-Bodrum arasında mülteci kampı kurulacağı iddialarına sert tepki göstererek, "Muğla ili sınırları içerisinde yabancı uyruklu vatandaşlarla ilgili herhangi bir kamp yerleşkesi düzenleme ve çalışması gündemimizde yok" dedi.

19.04.2016 17:25

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Milas- Bodrum arasında mülteci kampı kurulacağı iddialarına sert tepki göstererek, "Muğla ili sınırları içerisinde yabancı uyruklu vatandaşlarla ilgili herhangi bir kamp yerleşkesi düzenleme ve çalışması gündemimizde yok" dedi.

Muğla milletvekili Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada son günlerde bazı siyasilerin Milas ile Bodrum ilçeleri arasında bulunan Dörttepe-Karaova bölgesindeki alana mülteci kampı kurulacağı yönünde açıklamalar yaptığını, bu açıklamaların art niyetli ve çözüm üretmekten çok insanları provoke etmeye yönelik olduğunu belirtti.

Konuyla ilgili Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Muğla Valisi ile görüştüklerini kaydeden Öztürk, şunları dile getirdi: "Muğla ili sınırları içerisinde yabancı uyruklu vatandaşlarla ilgili herhangi bir kamp yerleşkesi düzenleme ve çalışması gündemimizde yok. Yapılan açıklamalar tamamen art niyetli. Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Efkan Ala Bodrum'da kendisi bizzat açıkladı. Bodrum'da ve Ege'de mülteci ve sığınmacı kampı olmayacak dedi. Muğla'da da öyle bir durum yok. Bodrum, Milas ve tüm ilçelerimizde böyle bir kamp ne düşünülüyor, ne de uygulamasına geçildi. Böyle bir kampın kurulmayacağını Muğlalı vatandaşlarımızla paylaşmak istiyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da Mülteci Kampı Kurulmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement