Nazilli'de cinayet - - Son Dakika
Güncel

Nazilli'de cinayet -

Nazilli'de kahvehane işleten emekli polis memuru ve oğlu ile aralarında husumet bulunan kişiler arasında çıkan kavgada, 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

09.09.2014 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de kahvehane işleten emekli polis memuru ve oğlu ile aralarında husumet bulunan kişiler arasında çıkan kavgada, 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Pınarbaşı Mahallesi 15. Sokak'ta kahvehane işleten emekli polis memuru Mehmet T. (64) ile içinde 3 kişinin daha bulunduğu 09 RU 858 plakalı otomobille kahvehane önüne gelen Uğur Karademir (31) arasında tartışma çıktı.

Mehmet T'nin oğlu Oğuz T'nin (28) de karıştığı tartışma, aralarında husumet bulunduğu belirtilen taraflar arasında kavgaya dönüştü.

Emekli polis memuru Mehmet T, kavga sırasında oğlunun bıçaklanması üzerine eve giderek getirdiği pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateşte Uğur Karademir ile beraberindeki Şefik Kaçmaz (21) ve Okay O. (29) yaralandı.

Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Uğur Karademir ve Şefik Kaçmaz yaşamını yitirdi.

Pompalı tüfekle yaralanan Okay O'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı, bıçakla yaralanan Oğuz T'nin ise ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Olayla ilgili emekli polis memuru Mehmet T ve oğlu Oğuz T. ile sürücülüğünü yaptığı 09 RU 858 plakalı araçla kaçan Ümit D. gözaltına alındı.

Karademir ve Kaçmaz'ın cenazeleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Nazilli\'de cinayet -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nazilli'de cinayet - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement