Nazilli'de Hayvan Hırsızlığına 4 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Nazilli'de Hayvan Hırsızlığına 4 Gözaltı

Nazilli\'de Hayvan Hırsızlığına 4 Gözaltı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ndeki bir besicinin ağılından çalınan 13 küçükbaş hayvan hırsızlığıyla ilgili aynı aileden ikisi kadın dört kişi polis tarafından yakalandı.

01.10.2015 14:48

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ndeki bir besicinin ağılından çalınan 13 küçükbaş hayvan hırsızlığıyla ilgili aynı aileden ikisi kadın dört kişi polis tarafından yakalandı. Çalınan koyunlara ulaşılamazken; emniyetteki işlemlerinin ardından hırsızlık zanlıları adliyeye sevk edildi.

Ketenova Mahallesi'nde çiftçilik ve besicilik yapan 59 yaşındaki Şakir Akyavaşoğlu, dün (çarşamba) sabah ailesiyle birlikte bahçeye çalışmaya gitti. Akşam eve dönen Akyavaşoğlu ailesi; kapının açık olduğunu, eşyaların dağıtıldığını ve ağıldaki 70 koyundan 13'nün yerinde bulunmadığını gördü. İhbar üzerine eve gelen jandarma inceleme yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarını kontrol etti. Jandarma, bir okulun güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, 48 R 4662 plakalı hafif ticari bir aracın bölgeden uzaklaştığını belirledi. Jandarma, aracın Nazilli kent merkezine girdiğini tespit etti. Bunun üzerine jandarma, bölgenin sorumluluk alanı sahibi olan polisi bilgilendi. Çalışma başlatan polis, aracın Şirinevler Mahallesi 268 Sokak'ta olduğunu belirledi. Mahalleye giden polis, önce, aracı park etmek isterken fark ettiği güvenlik güçlerinden kaçmaya teşebbüs eden 16 yaşındaki K.A.'yı aracın içinde; hafif ticari araçtan inerek koşmaya başlayan ağabeyi 29 yaşındaki A.A.'yı ise kısa süren kovalamacanın ardından yakaladı. Zanlıların oturduğu evi kontrol eden polis, yakını olan M.A ve H.A. isimli iki kadını da gözaltına aldı. Çalıntı koyunlara ise ulaşılmadı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından jandarmaya teslim edildi. Zanlılardan A.A.'nın 19 ayrı hırsızlıktan, M.A.'nın ise 47 ayrı hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu belirtildi. Jandarma, ikisi kadın dört zanlıyı bugün adliyeye sevk etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli'de Hayvan Hırsızlığına 4 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement