Nıke Ctr360 Sadece Intersport Mağazalarında - Son Dakika
Güncel

Nıke Ctr360 Sadece Intersport Mağazalarında

Nıke Ctr360 Sadece Intersport Mağazalarında

INTERSPORT'a özel tasarlanan özel rengi ile NIKE CTR360 kramponlar şimdi tüm INTERSPORT mağaza reyonlarında yerini aldı.

08.03.2013 16:16

Asil duruşuyla siyah, mavi ve kışkırtıcı pembenin bir araya geldiği bu özel renkli ayakkabı, Nike tarafından tüm dünyada yalnızca INTERSPORT mağazalarına özel tasarlandı. Futbol dünyasının yıldız isimlerinden FC Barcelona'da forma giyen Sergio Busquets ve Real Madrid'de forma giyen Sami Khedira da Nike CTR360 kramponunun INTERSPORT'a özel tasarlanan rengini tercih eden ünlü isimler arasında yer alıyor.

"Topu kontrol ettiğinde maçın sonucunu da kontrol edersin" sloganıyla dikkatleri çeken Nike CTR360 kramponları her koşulda en iyi top kontrolü sağlayan "Her Koşulda Kontrol" (ACC) teknolojisine sahip. Nike CTR360'da geliştirilen 3D kontrol pedi milimetrik paslar için kontrolü en üst düzeye çıkarırken ayakkabının üst kısmı top alıp vermek için en iyi hale getirildi.

Sen de dünyanın en iyi oyuncuları gibi sahalardaki farkını kramponun ile de göstermek istiyorsan yalnızca INTERSPORT mağazalarında satışa sunulan Nike CTR360 kramponunun bu özel rengini en yakın INTERSPORT mağazasından satın alabilirsin. Üstelik Nike CTR360 Enganche modeli yalnızca 99,99TL!

INTERSPORT'a özel renkleri ile Nike CTR360 kramponları mağazalarımızda futbol tutkunlarını bekliyor.

Mağazalar: İstanbul: Kanyon, Meydan, Kozzy, Novada, Optimum, Akbatı, İstanbul Forum ve Marmara Park; Ankara: Antares, Forum, Gordion, Kentpark ve Nata Vega; Bursa: Anatolium; İzmir: Egepark; Antalya: Terracity.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nıke Ctr360 Sadece Intersport Mağazalarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement