Nusaybin'in 3 Mahallesinde Sokağa Çıkma Yasağı (2) - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'in 3 Mahallesinde Sokağa Çıkma Yasağı (2)

Nusaybin\'in 3 Mahallesinde Sokağa Çıkma Yasağı (2)

Bazı AİLELER EVLERİNİ TERK ETTİ Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde bugün saat 22.00'den ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilen Abdulkadirpaşa, Fırat ve Yenişehir mahallelerinde yaşayan bazı vatandaşlar, yasak başlamadan önce evlerini terk ettiği görüldü.

09.10.2015 18:59

Bazı AİLELER EVLERİNİ TERK ETTİ

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde bugün saat 22.00'den ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilen Abdulkadirpaşa, Fırat ve Yenişehir mahallelerinde yaşayan bazı vatandaşlar, yasak başlamadan önce evlerini terk ettiği görüldü. Yanlarına alabildikleri eşyalarıyla evlerinden ayrılan vatandaşlar yasak bitene kadar yakınlarının yanlarına gittiklerini söyledi. Bu arada sokağa çıkma yasağının konulduğu mahallelerdeki evlerinde kalan vatandaşların ise akşam saatlerinde marketlere giderek alış veriş yaptıkları görüldü.

Sokağa çıkma yasağı camilerden yapılan anonslarla halka duyuruldu. Bu arada PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri de sokağa çıkma yasağı konulan Abdulkadirpaşa, Fırat ve Yenişehir mahallelerinin girişlerine güvenlik güçlerinin girişini engellemek için barikat kurup hendek kazdı. YDG-H'liler sürücülerinden gasp ettikleri anahtarlarla bazı araçları da yolları kapatacak şekilde park etti. Polis ekipleri de zırhlı araçlarla sokağa çıkma yasağı ilan edilen mahallelerin girişlerinde önlem aldı.

- Abdulkadirpaşa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusaybin'in 3 Mahallesinde Sokağa Çıkma Yasağı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement