Okul ve Çevre Temizliği" Konu Şiir Yarışması - Son Dakika
Güncel

Okul ve Çevre Temizliği" Konu Şiir Yarışması

Zonguldak'ta düzenlenen "Okul ve çevre temizliği" konulu şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

08.06.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta düzenlenen "Okul ve çevre temizliği" konulu şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Zonguldak Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Süleyman Erbay, İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Zonguldak Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim, İl Halk Sağlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri ile dernekleri tarafından düzenlenen "Gökkuşağım Olur Musun" Projesi kapsamında şiir yarışması düzenlendiğini söyledi.

Yetişme çağındaki çocukların maddi ve manevi yönden sağlıklı ve donanımlı bireyler olmasını istediklerini ifade eden Erbay, "Proje ortaklarımızın özverili katkı ve çalışmaları sayesinde öğrencilerin dengeli ve sağlıklı beslenmeleri, bağımlılık ve zararlı alışkanlıklar konularında bilgilendirilmeleri ile engellilere destek amaçlı etkinlikler kapsamında il genelinde şiir yarışması düzenledik. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler vermek istedik." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek de öğrencilerin şiirlerinin birbirinden güzel olduğunu belirterek, emekleri için teşekkür etti.

Yarışmada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okul ve Çevre Temizliği' Konu Şiir Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement