Ormek'in Yıl Sonu Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Ormek'in Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) tarafından hazırlanan yıl sonu sergisi düzenlenen törenle açıldı.

03.05.2016 15:37

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) tarafından hazırlanan yıl sonu sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Fatsa Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Ordu Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, STK ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra davetliler katıldı.

Mehteran takımı ve halk oyunları gösterisinin ardından sahneye çıkan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, eğitim ve öğretime verdikleri destekler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerindeki ORMEK merkezlerinde 6 bin 230 kursiyere eğitim verildiğini ifade eden Yılmaz, şu bilgileri aktardı:

"Yeni kurulan Büyükşehir Belediyesi olmamıza rağmen eğitim ve kültür sanat alanındaki eksiklikleri açtığımız kurslar ile telafi ettik. Köklü büyükşehir belediyelerinin standartlarına 2 yıl içinde ulaştık. Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezlerinde kurs verilmesine rağmen bizlerde bu kursları verme noktasında üzerimize düşeni yaptık. Eğitim ve öğretimin sadece hükümetin değil yerel yönetimlerinde üzerine düşmesi gerekir."

Program, kursiyerler tarafından hazırlanan serginin gezilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ormek'in Yıl Sonu Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement