Otomobil Karşı Şeride Geçti: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Karşı Şeride Geçti: 2 Yaralı

İzmir’in Balçova ilçesinde kontrolden çıkan otomobil orta şeridi aşıp karşı şeritten gelen arabaya çarpması sonucu 2 kişi yaralanırken, orta şeritte arabanın çaptığı demir korkuluklar ok gibi fırlayarak bir arabaya ve otobüs durağına saplandı.

16.10.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Balçova ilçesinde kontrolden çıkan otomobil orta şeridi aşıp karşı şeritten gelen arabaya çarpması sonucu 2 kişi yaralanırken, orta şeritte arabanın çaptığı demir korkuluklar ok gibi fırlayarak bir arabaya ve otobüs durağına saplandı.

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında, Mithatpaşa Caddesi Agora AVM önünde meydana geldi. Konak yönünden Narlıdere yönüne giden Cüneyt Gündüz(49), yönetimindeki 45 CMS 05 plakalı otomobili direksiyon hakimiyetini henüz belirlenemeyen bir şekilde kaybetti Kontrolden çıkan otomobil orta refüjdeki demir korkulukları da aşarak karşı şeride geçip Narlıdere yönünden Konak yönüne giden Alp Beşerler (43) yönetimindeki 35 EA 88 plakalı otomobille çarpıştı. Kazayı gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüler Gündüz ve Beşerler'i ambulans ile Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Cüneyt Gündüz'ün sağlık durumunun ciddiyetinin koruduğu diğer yaralı Alp Beşerler'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, otomobilin çarptığı orta refüjdeki demir korkuluklardan birinin yoldan geçen arabaya bir başkasının da otobüs durağına ok gibi saplandığı görüldü. Şans eseri kazada başka yaralanan olmazken, olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobil Karşı Şeride Geçti: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement