Rachid Taha Mayıs'ta İstanbul'da! - Son Dakika
Güncel

Rachid Taha Mayıs'ta İstanbul'da!

Cezayir asıllı Fransız müzisyen Rachid Taha son albümü Zoom'un dünya turnesi Türkiye ayağında 2 Mayıs'ta İstanbul'da hayranları ile buluşacak.

22.03.2014 13:56

Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri 5.Yıl kapsamında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek konser ile Taha İstanbul'da Cezayir fırtınası estirecek.

Rachid Taha, 9. Solo albümü olan Zoom Dünya Turnesi Kapsamında 2 Mayıs'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde hayranları ile buluşacak. Dünya medyasında "Cezayir'in Johnny Cash'e cevabı" olarak anılan Rachid Taha isyankar punkı rai müziği ile harmanlayan sıra dışı bir isim.

97 yılında single olarak piyasaya sürdüğü "Ya Rayah" şarkısı ile Türkiye de dahil olmak üzere, dünya çapında büyük bir üne kavuşan Taha en son 99 yılında Khaled ve Faudel ile verdikleri konserde seslendirdikleri Abdel Kader şarkısı ile dünya çapında ilgi gördü, özellikle Türkiye'de bu şarkı büyük sükse yaptı.

Batı ve Doğu'nun keyif veren çatışması Taha; Rock – punk ile bütünleştirdiği Rai tarzı müziği ve sıra dışı vokalleri ile İstanbul'da Cezayir fırtınası estirecek..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rachid Taha Mayıs'ta İstanbul'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement