Revox'a Avrupa'dan da Onay - Son Dakika
Güncel

Revox'a Avrupa'dan da Onay

Saç dökülmesine karşı ürettiği yüzde 100 bitkisel içerikli şampuanları ile binlerce kişinin saç dökülmesi sorununu ortadan kaldıran Revox şampuanlarının etkisi, Yunanistan'da yapılan klinik testlerde de kanıtlandı

03.04.2015 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saç dökülmesine karşı ürettiği yüzde 100 bitkisel içerikli şampuanları ile binlerce kişinin saç dökülmesi sorununu ortadan kaldıran Revox şampuanlarının etkisi, Yunanistan'da yapılan klinik testlerde de kanıtlandı.

Saç sorununa kısa sürede çözüm sağlayan formülüyle büyük ilgi toplayan şampuanları üreten LTS Teknoloji Grup, bu kez kozmetik sektöründe önde gelen ülkelerden Yunanistan'da yapılan kalite kontrol testlerinden tam not aldı.

Ankara'da GeoMASS Trikoloji AR-GE Laboratuvarı'nda yaklaşık iki yıl önce Revox At Kuyruğu şampuanı üretimine başladıklarını kaydeden LTS Teknoloji Grup Başkanı Trikolog (Saç Uzmanı) Talat Sam, kişiye özel saç dökülmesi sorunlarına çare olduklarını kaydetti.

Sam, içeriğindeki at kuyruğu özü sayesinde saçı güçlendirirken, saçtaki dökülmeyi azaltan ve saç çıkmasını tetikleyen Revox At Kuyruğu ve kemoterapi tedavisi sırasında dökülen saçları yeniden kişilere kazandıran ONKO şampuanların etkisini kanıtladığını belirterek, şunları söyledi:

"Avusturya ve İsviçre'deki bilim adamlarının ardından bu kez Yunanistan'daki bağımsız laboratuvarlar tarafından gerçekleştirilen çalışmalardan tam not aldık. Testlerde düzenli kullanıldığında saç dökülmelerini hiçbir yan etki göstermeden engellediği ve güçsüz saç köklerini canlandırıp parlaklık ve canlılık kazandırdığı kanıtlandı. Aldığımız her sertifikada etkisi yeniden tescillenen şampuanlarımızla saç dökülme sorununu tarihe karıştırma yolunda önemli hamleler yapıyoruz."Revox'a Avrupa'dan da onay

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Revox'a Avrupa'dan da Onay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement