Rusya'da Muhalif Lidere Saldırı - Son Dakika
Güncel

Rusya'da Muhalif Lidere Saldırı

Çeçenistan Lideri Ramzan Kadirov'un sosyal medya hesabından hakkında tehdit içerikli mesaj yayınladığı muhalif lider Mihail Kasyanov, Moskova'da saldırıya uğradı.

10.02.2016 09:20  Güncelleme: 11:02

Rusya'ya bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti Lideri Ramzan Kadirov'un sosyal medya hesabından hakkında tehdit içerikli mesaj yayınladığı muhalif Parnas Partisi lideri Mihail Kasyanov, Moskova'da saldırıya uğradığını açıkladı.

"10 KİŞİLİK GRUP PASTA FIRLATTI"

Kasyanov, Rus Interfax haber ajansına yaptığı açıklamada, "Moskova'nın merkezinde Slav gibi görünmeyen 10 kişilik bir grup bana pasta fırlattı. Bana tehditler savuran grup, daha sonra arabalarına binerek uzaklaştı" dedi.

SALDIRGANLARIN PEŞİNE DÜŞTÜLER

Kasyanov, saldırıyla ilgili polise şikayette bulunduğunu ifade etti.

Moskova emniyetinden yapılan açıklamada, Kasyanov'un dilekçesinin işleme alındığı ve olaya karışan şahısların tespit edilmesi için işlemlerin başlatıldığı kaydedildi.

TEHDİT VİDEOSU YAYINLAMIŞTI

Çeçenistan Devlet Başkanı Kadirov, geçen günlerde Instagram hesabında Kasyanov'u tehdit eden bir video yayınlamıştı. Keskin nişancı tüfeği dürbününden çekilmiş izlenimi veren video bir süre sonra hesaptan silinmişti.

PUTİN'İN EN YAKIN MÜTTEFİKİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yakın müttefiki Kadirov, Rus lideri eleştirenleri "düşman" ve "vatan haini" olarak tanımlıyor.

Rusya\'da Muhalif Lidere Saldırı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rusya'da Muhalif Lidere Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • klavyeden nameler: seni abdul kadir ler bitirecek kadir ov 0 1 Yanıtla

Advertisement