Sanatı Evlerinize Getirmeye Ne Dersiniz? - Son Dakika
Güncel

Sanatı Evlerinize Getirmeye Ne Dersiniz?

2014 yılında Feyza Balin tarafından kurulan Limart Online, Çağdaş Türk Sanatı eserlerini ulaşılabilir fiyatlarla evinize taşıyor.

12.11.2015 13:39

Hayranı olduğunuz, evinizin duvarlarında görmek istediğiniz birçok ünlü esere kolayca ulaşmanızı sağlayan Limart, baskılarının üzerinde sanatçıların ıslak imzalarını taşıması ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor.

Sanatı evlerinize getirmeye ne dersiniz?

2014 yılında Feyza Balin tarafından kurulan Limart Online, Çağdaş Türk Sanatı eserlerini ulaşılabilir fiyatlarla evinize taşıyor. Hayranı olduğunuz, evinizin duvarlarında görmek istediğiniz birçok ünlü esere kolayca ulaşmanızı sağlayan Limart, baskılarının üzerinde sanatçıların ıslak imzalarını taşıması ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor.

Bünyesinde 8 Çağdaş Türk Sanatçı ve bu sanatçılara ait 48 orijinal eserin sınırlı sayıda, özel bir basım tekniği ile üreten ve sanatçılarının ıslak imzası ve sertifikaları ile birlikte sanatseverlere ulaştıran Limart, yalnızca belirli bir kitleye ulaşabilen sanat eserlerini daha çok ev ve daha fazla sanatseverle buluşma imkânı sağlıyor. Yurtdışında oldukça yaygın olan bu sistemi, Limart Online meraklılarına ulaşılabilir kılıyor. Anlaşmalı olduğu sanatçılar arasında; Bedri Baykam, Selma Gürbüz, Mustafa Horasan ve Burcu Perçin gibi büyük isimler bulunuyor ve özel baskı teknikleri ile çoğaltılan eserler kalitelerinden hiçbir şey kaybetmeden sanatseverlere ulaşıyor.

Sizde evlerinizde görmek istediğiniz, erişmekte zorluk yaşadığınız birçok ünlü Çağdaş Türk Sanat Eserlerine www.limartonline.com internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanatı Evlerinize Getirmeye Ne Dersiniz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement