Savaştepe'de Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Savaştepe'de Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Savaştepe\'de Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde, 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 51 yaşındaki Ayşe Başak hayatını kaybetti.

17.09.2015 14:10  Güncelleme: 14:47

Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'nde, traktör, otomobil ve bir kamyonun karıştığı zincirleme kazada ağır yaralanan ve ilk müdahaleyi olay yerinden geçen Milli Futbol Hakemi İlker Meral'in yaptığı 51 yaşındaki Ayşe Başak, yaşamını yitirdi. Kazada 1'i kadın 4 kişi de yaralandı.

OTOMOBİL TRAKTÖRE ARKADAN ÇARPTI

Balıkesir'den Savaştepe yönüne giden 54 yaşındaki Fehmi Başak'ın kullandığı 10 L 1289 plakalı traktöre, dün saat 21.00 sıralarında, Savaştepe Meslek Yüksekokulu inşaatı yakınlarında arkadan gelen 33 yaşındaki İsmail Dikme yönetimindeki 45 YA 0356 plakalı otomobil çarptı.

KAMYON DA KAZAYA KARIŞTI

Karşıdan gelen 45 yaşındaki Temel Şengel idaresindeki 01 LB 281 plakalı kamyon da duramayarak kaza yapan otomobile çarptı.

İLK BELİRLEMEDE 5 KİŞİ YARALANDI

Kazada otomobil sürücüsü İsmail Dikme, yanındaki 58 yaşındaki Rahmiye Ayyıldız, traktörün çamurluğu üzerinde yolculuk yapan 56 yaşındaki Şaban Alan ve 28 yaşındaki Mustafa Aşır ile römorkta bulunan 51 yaşındaki Aysel Başak yaralandı.

İLK MÜDAHALEYİ MİLLİ HAKEM MERAL YAPTI

Çarpmanın şiddetiyle asfalta fırlayan ve kazaya karışan kamyonun altında kalıp sürüklenen yaralılardan Aysel Başak'a ilk müdahaleyi tesadüfen olay yerinden geçen ve aynı zamanda eczacı olan milli futbol hakemlerinden İlker Meral yaptı.

KALP MASAJI YETERLİ OLMADI

Bu sırada gelen 112 sağlık ekipleri de Başak'a 45 dakika süreyle kalp masajı yaptı. Ancak Başak, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 4 yarayı ise ambulanslarla Savaştepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KARAYOLU 45 DAKİKA ÇİFT YÖNLÜ TRAFİĞE KAPATILDI

Kaza nedeniyle 45 dakika çift yönlü olarak kapanan Soma- Balıkesir Karayolu'nda trafik, araçların çekilmesinin ardından normal seyrine dönerken, polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Savaştepe'de Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement