Sedat Peker, Gürsel Tekin'i Hedef Aldı: Oğlunu Yanıma Göndermedin mi - Son Dakika
Güncel

Sedat Peker, Gürsel Tekin'i Hedef Aldı: Oğlunu Yanıma Göndermedin mi

Sedat Peker, CHP'nin akademisyenlerle ilgili bildirisini okuyan ve kendisi hakkında sert sözler sarfeden Gürsel Tekin hakkında tartışma yaratacak iddialar ortaya attı.

16.01.2016 09:00  Güncelleme: 15:35

Kendilerine "Barış İçin Akademisyenler" adını veren 89 üniversiteden bin 128 akademisyenin imzaladığı bildiriyle ilgili tartışmalar gittikçe büyüyor.

CHP BİLDİRİSİNDE SEDAT PEKER DE YER ALDI

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, bazı milletvekilleri ile parti genel merkezinde CHP Parti Meclisi Bildirisi'ni açıkladı. Akademsiyenlere ve imzaladıkları bildiriye sahip çıkılırken, yaptığı açıklama ile hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'e de "Maalesef, Cumhurbaşkanı himayesinde konuşan bir mafya liderinin 'akan kanlarınızla duş yapacağız' ifadesi endişelerimizi güçlendiriyor" sözleriyle göndermede bulunuldu.

TEKİN'E SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

PM adına bildiriyi okuyan Gürsel Tekin'e sosyal medyadan cevap veren Sedat Peker, çarpıcı iddialar ortaya attı. Tekin'in oğlunu tanışması için kendisine gönderdiğini öne süren Peker, Tekin'in kendisiyle bir otelde karşılaştığını ve sohbet ettiklerini de belirtti.

GÜRSEL TEKİN YALANLADI

Parti kurultayına oğluyla gelen CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin Sedat Peker'in iddiasına, "Bu bir mesaj değil, oğlum son 3 kongredir kurultaya geliyor. O kişiyi hiç ciddiye almıyoruz ama selam verenin selamını alırız. Otelde karşılaştık selam verdi selamını aldık. Oğlumla ilgili iddiası yalan" şeklinde yanıt verdi.

İşte Sedat Peker'in sosyal medyadan yazdıkları;

Sedat Peker, Gürsel Tekin\'i Hedef Aldı: Oğlunu Yanıma Göndermedin mi

Son Dakika Güncel Sedat Peker, Gürsel Tekin'i Hedef Aldı: Oğlunu Yanıma Göndermedin mi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (101)

  • Recep: Reiz hepsi senden korkuyor yusuf yusuf atiyor 42 29 Yanıtla
  • Mert: Sen birtanesin REİSSS 42 26 Yanıtla
  • chp: chp alevi partisidir...alevi olmayan chp li değil dir 25 39 Yanıtla
  • erol: reis gel mhp nin başına gözünü seveyimbaşlıksız bizi harap etti laf degil icraat vakti geldide geçiyo 44 16 Yanıtla
  • semih: akp nin yeni türkiyesi .akp mafya el ele. 25 31 Yanıtla
  • Chp ermeni yuvası olmuş: Chp ye oy vermiş insanım ama bu açıklamadan sonra buz gibi soğudum resmen inkilaplarını değiştirmiş pkk yalakası olmuş hdp işbirlikçisi olmuşsunuz bidahada oy falan vermem 44 11 Yanıtla
  • .: bu mafya bozuntusu kimden bu cesareti alıp ta böyle konuşuyor. 20 31 Yanıtla
    Ccc: Bizden;) 16 4 HASAN ER: MEYDANI BOŞ BULMUŞ KENDİ KENDİNE ULUYOR, 5 11 ......: Tipik kemalist iste 3 12
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement